Gdzie szosówki BH w trójmieście? (3) Jak w temacie, orientuje się może ktoś gdzie można nabyć szosówki BH w... mariooshec obniżenie wagi roweru (91) Jak skutecznie obniżyć wage roweru: mam rower szosowy na ramie kompact 58,5cm... dbig Objazd trasy MTB Gdynia Maraton (23) Witam! Jadę na objazd trasy MTB Gdynia Maratonw środę (26.09.2007). Godzina... majekk
Zawody w Wejcherowie 2007?? (16) Czy orientuje się ktoś czy w tym roku odbędzie się ten wyścig i kiedy??... Tobi Odciążanie kolan (19) Moje kolana zaczynaja sie buntować, czy używał ktoś może rechabilitacyjnych... Mat Straz Miejska bedzie karac:> (27) Za kilka (prezydent musi podpisac rozporzadzenie) dni Straz Miejska bedzie... Michu. Giant Anthem (4) jeździ ktoś na tym, jak to się sprawuje wiesław starzenie Carbon'u??? (16) czesc, czy zywotnosc carbonu to jest 1-2 lata i potem trzeba wymienic, bo... Alex Montecasssssino :( (22) Uwaga - jazda po Monte Cassino w Sopocie jest ekonomicznie nieuzasodniona -... Ziarno Fotki z Reja (6) Witam. fotografów było sporo więc czekam na foteczki z wyścigu na reja :)... Misiek Ciekawostka (8) Ot, ciekawostka ze światka rowerów:... Mudia Maraton w Gdyni 29 bm (30) Czesc i czolem, ktos sie wybiera na ten maratonik? Znacie trase, sume... Peter :: SK :: Jakie koła do XC?? (18) Witam, Mam pytanko - jakie koła polecacie pod V-ki do XC maksymalnie do 2000... Jarek.mtb Wyścig na ul.Reja w Sopocie (28) W dniu 23.09.2007(niedziela) koło leśniczówki w Sopocie przy ul.Reja, K.S.... _Bolek_ 22 - 23 września zawody w Rowerowej Jeździe na Orientację (1) UWAGA UWAGA !!! Jeszcze są przyjmowane zgłoszenia na zawody w Rowerowej... PKO Harpagan to forum ....... (4) zamienia sie w jeden wielki burdel sadze ze TROLE typu Waldemar i reszta... mirakula Przecena w Canyonie (2) obecnie frameset można kupić za 3800 zł z przesyłką ! są jeszcze wszystkie... nordic Opony do XC/Mataton (37) Witam! Ostatnio mam problem z oponami. Posiadam opony Maxxis Tomahawk, ale... majek hamulce tarczowe: LX - XT - DEORE? (13) czy z punktu widzenia uzytecznosci jest jakas roznica m/y hamulcami... ROB rajd pttk w ten weekend (1) witam, czy ktos z szanownych forumowiczow wybiera sie na rajd pttk w ten... zico