rower obryzgany błotem, czekać (7) aż samo wyschnie i odpadnie czy oddłubobywać paznokciem? z buta bo tak jest Ubranie na jesień (7) Witam jak w temacie :) Byłem w ten weekend na połwyspie, lajtowy odcineczek... mariusz_3city niesnaski (25) Dziwi mnie sytuacja z jaką ostatnio zetknąłem się w trójmiejskim światku... mudia
Specialized (9) hej Mam pytanko, gdzie w Polsce można dostać ramy Specialized ? Jakiś sklep... Stokrota Pompowanie opon (30) Witam. Mam takie oto pytanie. Czy bardziej narażona na uszkodzenia (np.... Lionheart33 prośba (3) Witam! NIe jestem zaawansowanym rowerzystom .Moj kontakt z rowerem to... kunta rowery na 4 kółkach (17) co sądzicie o rowerach na 4 kółkach, w tym 2 przykręcanych z boku? dlaczego... z buta bo tak jest SKRADZIONO ROWER KROSS VISSION ION W GDANSKU WRZESZCZU (14) Witam dziasiaj (24lipca2007) skradziono mi rower z garazu podziemnego domu... dalex1 Baza Tras Rowerowych (3) Znajomi znający moją rowerową pasję często proszą mnie o doradzenie jakiejś... sqt Czy rowerzyści to .... (43) nie muszą przestrzegać przepisów ruchu drogowego ? po raz kolejny widziałem... też rowerzysta Koszulki (10) Czy jest w Trójmieście/okolicach jakaś firma produkująca koszulki kolarskie... Piwosz GPS na rowerze (12) hej czy ktoś z Was sam edytował mapy TomToma, Automapy ? Chodzi mi o to w... mariusz_3city Bażantarnia XC Finał (9) ... ot tak przypominam, cobyście w ferworze nie przeoczyli - już w tą... apsend WYŚCIGI ROWERÓW (1) Witam Was serdecznie, na początku czerwca przebywałem w Warszawie. Tam... B I G Y POLAR-NOKIA (2) czy ktoś mi odpowie czy aplikacja JAVA w NOKIi 5140 jest kompatybilna z... Łosiu Polski Mistrzostwa CAR KILER (2) Witam Was serdecznie, na początku czerwca przebywałem w Warszawie. Tam... B I G Y sprzedam sakwy crosso (4) Crosso Expert, stan idealny (uzywane przez pare dni na kaszubach). Kolor... friend Dobry salon rowerowy (21) Witam,czy mógłby mi ktoś z Was polecić jakiś naprawdę dobry salon rowerowy w... smajti wyjazd rowerowy za granicę (4) Czy słyszał ktoś może o jakimś wyjeździe z rowerami we wrześniu(najlepiej... mariusz345 Utworzyć kontrapas rowerowy na ulicy Ogarnej (21) Wracając wczoraj ze Stegny zostałem zatrzymany przez panów strazy miejskiej... W