rama a długość dampera (2) znalazłem na allegro taką ofertę... marco sztywny amortyzator (2) Witam Niedawno kupiłem kellysa axisa. W sumie do roweru nie mam zastrzeżeń,... nowy przejazd przez zatokę autobusową (4) Witam Może ktoś się spotkał z sytuacją, że wydzielona ścieżka rowerowa... izeter
8H NA OKRAGLA 2ed (3) ZAPRASZAMY !! 15 września 2007 BRENNA - druga edycja ! Chcesz sprawdzić,... popciovelrobin Szukam adwokata (26) Witam, Szukam adwokata znającego się na sprawach komunikacyjnych. Samochód... lehoo Niedzielny wypad (1) Chce jutro zrobic wypad, gdzies za Otomin, może do Łapina może dalej do Jaru... Kris Wyprawa na HEL (4) W poniedziałek mam zamiar pojechac na hel tempo spokojne okolo 30km/h. Start... Misiek kto ma taki rower (2) giant anthem ktoś jeździ na tym, proszę o opinie wiesław Koszulka kolarska (10) Witam! Zamierzam kupić koszulkę kolarską, najlepiej drużynową. Szukam sklepu... majek przyczepa na ścieżce - ul. Slaska i Sportowa (14) wczoraj jechałem ścieżką przy ul. Śląskiej w Gdyni w stronę Gdańska i przed... whyyp Przejazd ze Zlotej na Chełm (1) Witajcie, jak najszybciej omijajac glowne ulice przejechac ze Zlotej karczmy... vincent Ścieżki i UE (3) Podobno w 3-mieście ścieżki budowane są przy wsparciu UE. Podobno w pisaniu... krs parametry ścieżek rowerowych (4) Witam miłośników pedałowania! :) Czy ktoś może mi podać jakie są aktualne... olo czy naprawiaja gdzies obrecze rowerowe? (4) oczywiście chodzi o wyprostowanie pogietej? bo w rowerowych nie tam sie tylko... wujek dobra rada 1000 km w 4 dni (36) Witam! Chciałbym sprawdzić swoje możliwości długodystansowe. Wpadłem na... majek MKBike Sopot - buractwo ! (41) Kombinowałem ostatnio ze swoim przednim hamulcem hydraulicznym no i się chyba... Rufi opony schwalbe (18) czesc, co sadzicie o oponach schwalbe ? (jimmi i black jack). chetnie... msx z jaką wkładką galoty??? (23) Hej! Tym razem mam pytanie dotyczące wkładek w spodenkach rowerowych.... Barry bardzo smieszne......nie ktore wypowiedzi na ten temat (1) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=24167 mirakula potrzebna pomoc przy ścieżkach rowerowych (8) Na terenie Trójmiasta zostaną utworzone parkingi rowerowe w ramach... tragus