Pedały LOOK ... (1) Muszę wymienić moje Shimano na LOOK-i bo mam już dosyć ręcznego dopasowywania... lobo ładowanie węglowodanami przed zawodami (11) ładowanie węglowodanami w kolarstwie ..o to oznacza? wiem ze kolarze robia to... raben IDEALNE buty (3) czy istnieją idealne buty kolarskie ? tak ! nazywają się : SHIMANO Sidi... nordic
wysokość siodełka (6) Witam. Mam pytanie: Jak powinna być prawidłowo ustawiona wysokość siodełka w... rowerzystka Hamulce Hydrauliczne (13) Jakie polecilibyście hamulce hydrauliczne. cos lepszego. do mtb. do... Youcek pompka do amortyzatora (2) Czy możecie polecić tanią i sprawdzoną w praktyce pompkę do amortyzatora z... wza Szklarska 7-21.08 (1) mamy jeszcze 3 wolne miejsca na obóz rowerowy szczegóły tutaj:... ŁOSIU Hak do ramy GT (18) Hej... gdzie w 3-miescie dostane hak do ramy GT (Tempest)?? Ania_GT Zasady Fair Play i "poziom zawodnika" Trek Gdynia (53) Witam! Tak sie składa, że byłem dziś obserwatorem bardzo udanej imprezy... Obserwator e-mtb Maraton Kondycja (31) A czy ktoś wie, w jaki sposób poprawić sobie kondycje i wytrzymałość, żeby... inna rowerzystka wycieczki (6) kto ma ochote pojezdzic na rowerach (ok 60 km)? mariusz2 Malowanie ramy ? (6) Czesc. Gdzie w trojmiescie czy w polsce mozna pomalowac ramke. Mam na mysli... Youcek wyjazdy (1) szukam fajnej kolezanki do wycieczek rowerowych marek 40 Kadyny 2007 relacja na stronie (1) Relacja gotowa, Zapraszam na SopotKillers.pl pozdrower Peter Peter :: SK :: Irlandzkie Mistrzostwa XC 2007 (1) Witajcie, ww zawody wlasnie sie odbyly w te niedziele. Wkrotce relacja na... Peter :: SK :: Pytanie (7) Mam pytanie!! Czy ktoś może wie gdzie mozna najtaniej kupić rower Unibike w... noCar pytanko o sakwy i nie tylko ;) (3) witam wszystkich :) mialabym pytanie odnosnie bagaznika do GT Tempesta: jaki... saela rowerem na Węgrzech (2) Czy ktoś z Was był na rowerowej wycieczce na Węgrzech? Jaka kraina jest godna... PaMi artykuł z Rzeczpospolitej (19) Długotrwały trening szkodzi sercu Wytrzymałościowe dyscypliny sportu,... wza Które rowery są najtańsze? (8) Czy ktoś z Waz robił może rozeznanie i ma dostęp do jakiegoś porównania cen i... NOmAD