Krzyżak co chcesz jeszcze sprzedać ? (10) masz coś jeszcze ciekawego ? Maciass wytrzymałość CONTI (5) pytanie do użytkowników CONTI używam SPEEDKINGow PRO 2.1 od 3miechów... pepep Mavic Ksyrium SSC SL (3) oto link do kol, moze ktos bedzie zainteresowany, naprawde warto!! :)... Krzyżak
Kapcie w Łężycach (19) 4x jechałem przez Łężyce - 4x złapałem kapcia.... w dwóch pierwszych razach... Scarface Dziekujemy... (2) Wpadl mi do glowy pomysl,ocencie sami,moze wspolnie uda nam sie cos z tego... fire_mountain Kolarka (38) Dziś o 20.30 jechała dziewczyna na żółtej szosówce na ulicy słowackiego w... Tomek G UM Gdynia - ankieta o drogach rowerowych (2) Wypełniac i przesylac dalej, moze wreszcie się cos ruszy w Gdyni:... Michu. Szosa (26) Czy znajdzie się ktoś kto jeździł na szosówkach "Lemond"? Jakieś opinie. Jak... Białek Gdzie uzywany rower? (1) Witam! Chce kupic rower juz od dluzszego czasu ale obawiam sie kupic nowy... Alan Brać czy nie brać ?? (1) Co myslicie o tych kólkach ? Brac czy nie brac ?... Youcek nowy FinishLine Pro Road (3) Witam! Czy ktoś miał już przyjemność stosować ten nowy wynalazek? Ciekaw... barry gdzie kupic dobre zabezpieczenie roweru firmy abus (8) szukam dobrego u-locka firmy abus prawdopodobnie najlepsze .Pytałem wszędzie... mirek Zakup Kasku (20) Chciałem się was zapytać o kupno kasku...jakie sklepy i jakie modele kasków... Pepel Czy ktoś może polecic ciekawą trasę? (11) Hej Chcemy zorganizować jednodniową wycieczkę rowerową z ogniskiem (nad... margeritka SZTUKI WALKI Z RANA !!!! (5) WITAM SERDECZNIE, POSZUKUJE OSOB Z GDANSKA KTORE PODOBNIE JAK JA NIE SA... CUBA123 Sprzedam :) (24) 1. http://www.specialized.com/bc/SBCEqProduct.jsp?spid=25170 dwie... Krzyżak 8 h na rowerze (3) świetna impreza na rowerze http://www.horizonfive.com/index.php wiesław Jaki rower wybrac (23) Zbliża się sezon i chciała bym kupić sobie rower. Chce przeznaczyć na ten cel... SylwiaF buty speca (6) gdzie w 3miescie znajde buty speca? zuchla chyba nie ma ? a ski team? w... kello noclegi na e-mtbmaraton (4) Wszystkich uczestników e-mtb maratonu, którzy chcą skorzystać z bezpłatnych... apsend