klamry do butów (5) Widział ktoś takie coś do kupienia w jakimś sklepie? Miał ktos problemy z... Flash Średnia płaca mechanika rowerowego ? (3) Witam, Mam takie pytanko, ile średnio zarabia mechanik-sprzedawca w sklepie... szuwar hełm - jaki kupić? (42) Koledzy i Koleżanki, Chciałbym wyrazić czynny żal i oświadczyć, że jeżdżę... whyyp
Fotki z WYścigu w Rumi jest każdy kto startował. (1) Sorki, że tak późno ale administrator nawalił w umieszczeniu fotek i relacji... barteas Fotki z WYścigu w Rumi jest każdy kto startował. (1) Sorki, że tak późno ale administrator nawalił w umieszczeniu fotek i relacji... barteas MTB Marathon - Nowe Miasto Lubawskie - transportu szukam (2) Taki osobisty watek. Jezeli wybiera sie ktos na maraton i ma wolne miesce to... Pabluss_DWR gdzie znajde TAKIE okulary ? (23) ARCTICA S-30 to jest z wymiennymi szklami cena 60zetow zachecajaca opinie w... kello Wolne miejsce do Nowego Miasta Lubawskiego (2) Witam! Mam jedno wolne miejsce na maraton w Nowym Mieście Lubawskim. Wyjazd w... Shrek serwis Marzocchi (3) gdzie serwisują amortyzatory Marzocchi wiesław Przy alfa centrum bedzie strzezony parking dla rowerów!! (25) Takie parkingi powinny być wszędzie ale dobrze ze przynajmniej jeden powstaje... rowerek Nowe ścieżki rowerowe w Gdańsku (1) Czy widział ktoś lub wie gdzie są budowane lub zostały zbudowane w tym roku... krs zapytanie o cene (6) CZY KTOS MI MOZE POWIEDZIEC ILE JEST WART UZYWANY ROWER KELLYS OXYGEN 2.... zuzka1 Zgubiono (1) Witam Szanownych bikerów. Podczas sobotniej jazdy zgubiłem torbę podsiodłową... Rollon kto ma racje? (45) Jest ścieżka rowerowa jedziesz sobie a tu przejście dla pieszych i oddzielnie... rowerek Co wlać do bidonu? (57) Witam! Na dłuższe wyprawy lub ciężkie rajdy przeważnie przygotowywałem... Barry fotki z Niedźwiednika, 2 edycji BT Gdańsk 2007 (1) Kilka fotek z początkowej części dzisiejszych zawodów znajdziecie na:... apsend trial, gdze? (2) Gdzie w 3miescie , moge dostac rower trialowy typu stock ?? jesli ktos wie ,... pucczan oj panie zuchlinski (19) czas: dzis miejsce: shop zuchli persona: niedziely biker (moj kumpel) akcja:... pepep wystawa fotografii z wyprawy rowerowej (4) Witam, zapraszam wszystkich na wystawę fotografii z wyprawy rowerowej z... michal.k. fotki z MTB Trophy (23) Zapraszam do obejrzenia pierwszych fotek z objazdu trasy jutrzejszego prologu... apsend