AZS UG (26) wszystkich zainteresowanych udziałem w sekcji kolarskiej AZS UG zapraszam do... bikejoshua fotki BT Orłowo (21) Około 100 fotek z orłowa do ściągnięcia (plik orlowo.rar) z... JJ Darmowy przewóz rowerów w skm (3) Orientuję się ktoś, czy w tym roku bedzie darmowy przewóz rowerów w skm?... Brooce
jak zjechać z ujeściska do gd.głównego (2) Jaką trasą najlepiej zjechać z ujeściska do gd.głównego, w zeszłym roku... totola Korby typu " Compact " ... (6) Założyłem sobie taki wynalazek ( Shimano DA ), mam teraz z przodu koronki... Lobo Kask uratował mi życie (39) tanka napisał(a): > (...) zostanę zaraz ochrzaniona - jeżdźę bez > kasku... Arts nitki w butach scott (4) Kupilem sobie wczoraj buty scott team, dzis chce do nich zakladac bloki i... wza licznik + pulsometr (19) Czy ktoś może polecić dobry licznik + pulsometr w jednym , powiedzmy do 600... Bobo Wielki Przejazd Rowerowy 2007 (26) Witam, W tym roku Wielki Przejazd Rowerowy organizujemy w niedzielę 10... belt Zdjęcia z BT Orłowo i MP w Cieszynie (22) MISTRZOSTWA POLSKI AZS MTB CIESZYN 2007 Wyścig Mężczyźni: M17 74... mich Rock Shox - gdzie polecacie serwis? (9) RS Duke XC z u-turnem wysikał mi olej i pewnie trzeba w końcu dokonać... TJ Protest nagich rowerzystów przeciwko spalinom (2) kto sie przyłączy? Dlaczego unas niema przecierz auta to same stare graty... kokos Sklepy rowerowe Trójmieście (1) Znacie jakieś strony sklepów z trójmiasta? szukałem nowego trekking 28" ale w... rowerek s**** vs. Shimano (1) Shimano do ośmiorzędowych napędów szosowych w zasadzie nie ma nic do... dbig nowy rower za drogi? (26) przymierzam sie do kupna nowych 2 kółek niestety cholernie zdrozały do tych z... pocałujcie mnie w D... "Promax" sztyce z włókna węglowego (38) Słyszał ktoś o takiej firmie jak "Promax" albo "RDX" które wykonują między... dbig Konkurs na najlepsze przebranie (1) Zapomnialbym, oprocz "alleycata" podobnie jak rok temu odbedzie sie jeszcze... belt Irlandia na 2 kolkach - The Tour of Ireland (3) Okolo 126 zawodnikow bedzie sie scigac podczas tego 5 dniowego wyscigu ktory... PeterMTB ::SK:: mapa - okolice skarszew - czarnej wody (8) Witam - zna może ktoś mapy (i ewentualne miejsce ich nabycia) które... qrt Alleycat o puchar UG (5) Prawiekurierski wyscig rowerowy o puchar JM Rektora UG odbedzie sie w... belt