fotki e-MTB Maraton (8) Jeśli macie czas i ochote na przejrzenie ponad 350 fotek z e-MTB Maraton... apsend Zakładanie używanego łańcucha (12) Eksploatuję napęd wymiennie dwoma łańcuchami. Czy ma jakieś znaczenie jak... Mat [poczebuje :)]srubka barylkowa do manetki (1) Potrzebuję śrubkę baryłkową do manetki bo mi się wygięła :), a trudno coś... kello
Jak zepsuć koła za 3,5 tys euro :) (26) http://youtube.com/watch?v=0HCz2TRWD84 Krzyżak Pulsometr&baterie (12) Witam wszystkich ! Zastanawiam sie jak czesto wymieniacie baterie w nadajniku... Ziarno Buty MTB (29) Kupiłem w zeszłym roku buty Scott Comp, ale niestety po kilku deszczach... majekk Trening (19) wiem ze pozno mowie ale co tam jutro (sroda) 11.00 pod kauflandem na... Krzyżak Rowerzystka w ptrzebie... (9) Dziś, albo i wczoraj spotkałem rowerzystkę o przemiłym uśmiechu....... daw Ankieta - Z Maską czy bez Maski? (4) Gdyby na rynku polskim był swobodny dostęp do masek anty-pyłowych oraz... pepel Giro Skyla (6) Pytanie kieruje do Pań a Panom mowie ze mam "meski" kask:p Czy ktoras z Was... żeton refleksje (9) Chciałybm zakończć, trochę poniżej poziomu wątek dotyczący zwyciężcy e-MTB,... Robi Czy kupić? (13) Witam. Ostatnio dostałem od kolegi propozycję kupna roweru. Ponieważ zupełnie... konik83 Kryterium w Bytowie (20) http://pomorze.naszemiasto.pl/sport/749236.html na koncu jest napisane:... Scarface XT hydr. dual. za 680 zł (23) ktoś miał zamiar kupić , a jest okazja :... nordic TdF - tempo jazdy ... (20) No, jest jakie jest czyli niskie , dużo niższe niż w latach poprzednich . No... lobo wymiana częsci? (43) witam mam pytanie po przejechaniu ilu kilometrów nalezy wymienic "jakieś"... zuzka1 kolizja z policjantem (73) Dziś na ścieżce rowerowej na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej i Szymanowskiego w... WhyDuck info e-MTB Maraton (5) Wszystkich zainteresowanych sobotnim wyjazdem w elbląskie Bieszczady ;)... apsend Kaski INMOLDING z pianki (20) Widziałem kaski w technologi inmolding które zamiast styropianu mają czarną... krs Wyjazd w góry 17 VIII - 27 VIII BIESZCZADY (12) Hej, poniżej przedstawiamy propozycję dla chętnych, którzy chcieliby pojechać... Seba.C