Potrzebne info... Na wczoraj ;/ (11) czesc. Sluchajcie. Mam hamulce pod 6srub. Chce piasty pod 6 srub. Zamawiam... Youcek Zoo w Oliwie (10) Krótkie pytanie - czy po terenie Zoo w Oliwie można się poruszać rowerami,... Maciek S. pomocy! (8) własnie urwał mi sie kabelek od licznika(sigma) ale przy samym gniezdzie... rafał25
kupilam sobie w koncu nowy kask:) (16) Bylam dzisiaj na wysepce po nowy kask oczywiscie myslalam tylko i uvexie i... mirakula Jak bezpiecznie dojechac na Bornholm (5) Witam, Planuje wypad na Bornholm i w związku z tym mam pytanie, czy ktoś... PeJot Wyprzedaz Author GT Mongoose Hutchinson Leader Fox (1) Na soldouts.pl jest informacja o wyprzedazy rowerow i osprzetu do 50%:... toplink Vinokurow na koksie ? Doping krwii ... (18) Q rwa !!! Jeżeli ta wiadomość potwierdzi się to wszystko , wszystko co... lobo szlaki rowerowe mapy. (5) niekoniecznie chodzi o szlaki rowerowe a turystyczne tez najlepiej czy macie... wujek dobra rada zgubilam klucze na niebieskiej smyczy (4) hej na trasie zaspa - wrzeszcz zgubilam dzisiaj klucze do zapiecia... pat Szlak na niedzielę (4) Witam Znacie jakieś ciekawe szlaki (ok. 40 km) niedaleko trójmiasta? Pati:) wypożyczalnia rowerów (5) czy w Gdańsku w okolicach plaż znajdują się jakieś wypożyczalnie rowerowe?... Magdaa miss rowerzystek (32) a moze maly ranking dziewczyn jezdzacych na rowerach. przeciez codziennie je... koneser ej kolarze-ile ważycie? (22) ile ważycie ? jak sobie radzice z zimą gdy raczej sie nie jeździ i spore... Raben Trening Żarnowiec (11) Trening do Żarnowca wyjazd jutro o 9:00 z BP w Sopocie, 9:30 Gdynia chylonia,... Misiek Etapówki MTB (3) Witam! kto z Szanownych kolegów z trójmiejskiego grona startował w... Baltic komplet kół - jaki??? (19) Witam! Z uwagi że "koniec "moich obecnych kół jest bliski a i czasu na... barry niedajcie sie nabierać na liczniki sigma to złom plastikowy:) (15) az dziwne ze takie badziewie i to nieprzemyslane produkuja Niemcy napewno sie... klaki Używane czy nowe? Pomocy! (7) Mój ograniczony budżet powoduje, że ceny części używanych są dla mnie bardzo... bamberro WYKRES HR PRZENIESIONY ZE SPORTTESERA NA KOMPA. (12) Czy ktos z was posiada komputerowy interfejs który jest w zestawie nieco... MIKA zdjęcia z MP w Wałbrzychu (4) Na www.trek.gd.pl znajduje się 90 zdjęć z Mistrzostw Polski w maratonie MTB.... RV