Royal Residence

Pensjonaty, wille

Gdańsk, Na Zboczu 67A

Bardzo udana majówka 😉 (1) Z pobytu w obiekcie korzystaliśmy w majówkę. Bardzo przyjemny obiekt , miła... Leokadia Polecam serdecznie!!! (1) gorąco polecam royalresidence! miła symaptyczna obsługa, pełany... Bartasek fajna miejscowka (1) Fajna miejscówka. Na pobyt rodziny, sympatyczny personelu pomocny.... basa
Hotelik godny polecenia (1) Piękny hotel "na górce" wprowadza w iście "królewski" nastrój , piękny i... Beata Super Hotel ! (1) Serdecznie polecam ten Hotel, każdorazowo będąc w trójmieście nie wyobrażam... Bogdan naprawdę warto (1) Przepiękna willa, godna polecenia. Bogaty wystrój, przemiła obsługa z szefową... Karolina urocze 4 dni . (1) Pensjonat uroczy , przemiła atmosfera . Personel pomocny i miły. Wybraliśmy... megi Polecam (1) Serdecznie wszystkim polecam.Czysty pokój, zadbana łazienka,miła obsługa.... Aleksandra Poleceam (1) Świetny pensjonat, miła i uczciwa obsługa na której można polegać AnnaN Super miejsce Zdecydowanie POLECAM (1) Spędziłam tam niezapomniane chwile. Apartament był czysty stylowy z cudownym... AnnaN Udany weekend (1) Spędziłem w bardzo miłej atmosferze czas. Hotel bardzo ładny, przemiła... Artur bardzo przyjemnie - polecam (1) Nam sie bardzo podobało, cicho, przytulnie, wnętrze urządzone ze smakiem -... Justyna&Michał przyjemne miejsce na wakacje . (4) Przemiła obsługa, profesjonalnie na każdym kroku, milo i sympatycznie .... lidka Polecam :) (1) Miejsce godne polecenia. Gdybym miała wybierać jeszcze raz to wybrałabym to... Ewelinka_z_Jankiem potwierdzam :( (1) niestety prawdą jest to co piszą poprzednicy... 1) brak suszarki 2) napój... potwierdzam zadowolona (1) Ceny przystępne, obsługa bardzo pomocna. Jeszcze Was nie raz odwiedzę jak... angelika raczej OK (1) Byliśmy w Royalu ostatnio i uczucia mam mieszane. Obsługa bardzo miła i... Zośka Serdecznie odradzam (1) Jeśli liczycie Państwo na spędzenie miłych chwil w czystych i zadbanych... Dominika