Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Do rozwodu wcale nie jest potrzebny adwokat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ja tej Pani raczej nie polecam. Niewiele robi ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Panią Magdalene Waśko
http://www.adwokatwasko.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tych kancelarii się teraz tyle pootwierało że jak przychodzi co do czego, to nie wiadomo którą wybrać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam mecenas Annę Mińską Orfin z Gdyni. Rzetelnie i profesjonalnie po prowadziła moją sprawę rozwodową. http://www.adwokat-minska.pl

Ja korzystałam z usług kancelarii w Gdańsku na Chlebnickiej u Pani Adriany Taniewskiej. Bardzo miło wspominam tą współprace po mino, że sprawa rozwodowa nie przebiegała w miłej atmosferze.

polecam adwokata Sławomira Koroluka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam kancelarię pana Cejrowskiego. Najlepszy adwokat z jakim współpracowałam. Rzetelny, konsekwentny i bardzo zaangażowany w sprawy, które bierze. Już na pierwszym spotkaniu wiedziałam, że dobrze trafiłam. Pan Cejrowski ma bardzo duże doświadczenie i dzięki temu wiedział jaką strategię opracować, wyjaśnił mi wszystko krok po kroku i naprawdę nie wierzę,że miałam takie szczęście i udało mi się trafić na takiego dobrego adwokata. Wprawdzie pytasz o Gdynię lub Sopot, pan Cejrowski swoją kancelarię ma w Tczewie i Starogardzie, ale naprawdę warto tam pojechać. Lepszego nie znajdziesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

AGa
2014-07-21 19:36:11
Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
Moja droga do uzyskania rozwodu była męką, przeszłem przez dwóch adwokatów zanim trafiłem do adwokat Genowefy Noszki-Kruminis w Gdyni. Uzyskałem prawo do opieki nad dziećmi, podzielony został majątek i znów byłem wolny. Pani Mecenas to konkretna i sumienna osoba, kompleksowo przeprowadziła mnie przez ten zakręt w życiu. Obecnie zajmuje się spadkiem w mojej rodzinie z czystym sumieniem polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wybrałam się do Gdyni , trafiłam do adw. Genowefy Noszka-Kruminis. Rzeczowa, kulturalna i megacierpliwa mecenas z wielką wiedzą. Jak komoś niechce się pojechać do Gdyni, niech buli tysiące w Sopocie. GNK z Gdyni polecam zwłaszcza w rozwodzie i podziale mojego majątku, oskubałyśmy męża do skóry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko mecenas Genowefa Noszka Kruminis, zniszczyła mojego byłegoi jego mecenas C. z Sopot ;) cała sprawa w kilka terminów i dzieci ze mną , a mąż płakał ...:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

chyba najlepiej takiego, za którego przemajawiaja czyny czasami Ci starsi sa przereklamowani, mialam okazje sie przekonac sama, a kasują tyle, że czlowiek pojdzie z torbami.....ja polecam Panią Hanie Wozniak z Gdyni (507417317) mloda babeczka, ale ma doswiadczenie i zna sie na rzeczy - pomogla mi tez w sprawie o alimenty i kontakty z dzieckiem. Super naprawde.

Chyba najlepiej zapytać w najbliższym otoczeniu, bo pewnie w pracy lub wśród sąsiadów jest ktoś, kto miał podobne doświadczenia i pomoże.

Potrafi być rzeczowy i stanowczy, potrafi bronić prawd swoich klientów. Mnie pomógł w rozwodzie z orzeczeniem o winie.

Ponawiam pytanie.
Bo o Mindykowskiego dużo opinie ale czy on jest skuteczny jeśli chodzi o sprawy rozwodowe gdzie jest konflikt , nie za porozumieniem stron.
Czy potrafi być ostry na sali rozpraw?

No właśnie o to chodzi Adam. Na sali rozpraw mogę sobie posiedzieć sama, niepotrzebne mi towarzystwo. Adwokat ma tam być sercem i rozumem, a nie pisać smsy. Mając problem, widzimy jedną ścieżkę i nią się kierujemy, a wg mnie rolą adwokata jest, by spojrzeć szerzej i ogarnąć temat, żeby mu się chciało. Mam doświadczenie bo oprócz rozwodu byłam poszkodowana w sprawach karnych (m. in. uporczywe nękanie) i na wiele rzeczy musiałam mu zwracać uwagę. Trochę kicha

Mam pytanie do tych co korzystali z usług Mindykowskiego.
Czy on potrafi być ostry na sali rozpraw?
Bo kogoś takiego szukam.
Żeby umiał wywalczyć dla klienta jak najwięcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zadzwon do kancelari mecenas Storoniak,prowadza takze sprawy o podzial majatku,zna sie na rzeczy i ma duzo empatii,mi przy rozwodzie pomogla bardziej niz psycholog, podaje numer 534 85 45 45.

Pomogły moi Wasze podpowiedzi, ale potrzebuję adwokata od podziału majątku, bo rozwód mam na szczęście za sobą, dłuuugi i okropny.
Ktoś mi pomoże?

Ok, rozglądam się właśnie za jakimś konkretnym adwokatem, który pomoże mi uwolnić się od okropnego męża. Zależy przede wszystkim na czasie i rzetelności. Znajoma też poleciła tę kancelarię - http://www.adwokaci.gdansk.pl/ a dokładnie Adama Przałę, więc myślę, że własnie z ich usług skorzystam, chociaż powiem szczerze proces rozwodowy trochę mnie przeraża

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?