Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Polecam mec. Annę Storoniak z Gdańska-Moreny. Prowadzi dużo spraw rozwodowych, więc ma doświadczenie. Jest bardzo zaangażowana, poświęca dużo czasu i wszystko dokładnie tłumaczy. Prowadziła moją sprawę i byłam zadowolona;) Wynagrodzenie przystępne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozwod dobry adwokat

Jeżeli chodzi o prawo cywilne to mogę polecić kancelarię http://www.duks.pl/ pomogli mi w dwóch trudnych, dość nieprzyjemnych sprawach i jestem zadowolony ze współpracy. Kompleksowe doradztwo i pomoc na każdym etapie postępowania sądowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Michal Mindykowsy 530-732-915
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kołodziejska 509855591
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Można poprosić kontakt?

Zdecydowanie tak, polecam. Korzystałam przy sprawie rozwodowej pół roku temu i wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Może nie była to wymagająca sprawa, bo polubownie zdecydowaliśmy się wszystko rozwiązać, ale zdecdowanie było czuć profesjonalne podejście do sprawy i wsparcie. od adwokata Adama Przały z http://www.adwokaci.gdansk.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kołodziejska - zgadzam się, dobra jest.
Mindykowsk - jego domeną są rozwody i sprawy rodzinne, więc można uderzać z tymi problemami.
Gostkowski - jeden z lepszych jeżeli chodzi o odszkodowania (OC, umowy itd).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jestem w tym tygodniu po pierwszej rozprawie, dziękuję za polecenie Mecenas Kołodziejskiej. bałam się jak cholera tej rozprawy, nie dość, że wsparła mnie to jeszcze tak umiejętnie poprowadziła sprawę, że w zabezpieczeniu mam to co chciałam. Polecam którzy mają wątpliwości i problemy prawne z zakresu rodzinnego ale nie tylko .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z tego co wiem to ona nie zajmuję się prawem rodzinnym tylko gospodarczym, handlowym.

Polecam małżeństwo Laskowskich z Gdyni - zarówno ona jak i on prowadzi sprawy rozwodowe. Poniżej kontakt:

Jest jeszcze taka pani mec, co ma kancelarię we Wrzeszczu - Joanna Romanów ale ona z tego, co słyszałam to chyba nie prowadzi typowych spraw rozwodowych tzn. nie reprezentuje tych, którzy chcą się rozejść tylko tych, co nie zgadzają się na rozwód. Taki mec z zasadami. Prowadziła sprawę mojej koleżanki, mi tez pomogła ale w sprawie rodzinnej.

Jeśli Ci to nie przeszkadza to ja mam dobrego adwokata, z którego usług całkiem niedawno korzystałam z racji rozwodu, ale niestety swoją siedzibę ma w Gdańsku. W razie zainteresowania podrzucam kontakt, bo uważam, że warto, szczególnie w temacie, o który prosisz. http://www.adwokaci.gdansk.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

... lub Mindkowskiego. Rozwodził moją znajomą. Mimo, że sprawa byłą trudna, to udało sie przejść przez to w miarę suchą stopą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

uderzaj do kołodziejskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ok, podaliście tu kilka nazwisk, ale przecież nie będę dzwoniła i pytała po papugach czy zajmują się rozwodami i ile to kosztuje... Który z nich jest dobry i znajdzie czas na pomoc w napisaniu wniosku rozwodowego, a później poprowadzi to tak jak trzeba?

Kołodziej rzeczywiście jest dobra.... Wcześniej ktoś wspomniał też o Mindykowskym i Przała. Obaj są adwokatami którzy też pomogą w zawiłościach związanych z rozwodami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

przepraszam ze sie zapytam a jaki byl koszt sprawy rozwodowej bardzo prosze o odp pozdrawiam

witam a jaki byl koszt rozwodu u tej pani kolodziejskiej

Witam Chcialam sie dowiedziec ile mniej wiecej kosztuje poprowadzenie rozwodu u mecenas Anny Kolodziejskiej

Kołodziejska! polecam skuteczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...