Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Ja skorzystałam z kancelarii warszawskiej Lexon. Bardzo się obawiałam kontaktów z prawnikami, a miło się zaskoczyłam i rozprawa poszła gładko. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani K. - porażka
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta i Rozwód Gdańsk. Prowadzą sprawę od początku do końca.
508114417
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Adwokat kosztuje od kilku stówek do kilku tys zł. Zależy od sprawy.
Znam tych obu adwokatów - mogę polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie jak wszędzie. W rozwodach specjalizuje się jeszcze Zbigniew Chojaczyk oraz Micha Mindykowskii. Ten pierwszy ma kancelarię przy Grunwaldzkiej a drugi przy Szymanowskiego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A droga jest? W sensie ile kosztowała Cię sprawa rozwodowa? No i jak z dostępnością?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widząc po dacie już pewnie rozwiązałeś problem. Jeśli nie mogę Ci polecić mojego adwokata- mec. Agnieszka Kapała-Sokalska z Hallera 137/2 w Gdańsku. Resztę znajdziesz w internecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam adwokata Pawła Giemzę jest profesjonalny, rzetelny i skuteczny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Popieram :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Panią Magdalenę Kulik z Władysławowa. Prowadziła moją sprawę rozwodową w kwietniu, zakończyło się szybko na jednej rozprawie. Cenowo przystępnie. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Takze polecam P.Kozłowska świetna kokretna kobieta, stawia się na każdej rozprawie, bardzo mi pomogła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 29

Również bardzo polecam mec.Kozłowską pracowita kobieta, przykłada się do swojej pracy, bardzo mi pomogła i nie zdziera pieniędzy, wywalczy zawsze najwyższe alimenty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

http://www.kancelaria-roczkowski.pl/index.html#welcome
polecam P.Kozłowska z gdynia ul.starowwiejska babka jest rewelacyjna!!!!!bardzo mi pomogła, nie zapłaciłm tteż dużo mimo że babka wiedziała że mam pieniądzę, nie zdziera z ludzi polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zgadzam się z opiniami. Konkretny. Ceny w granicach średniej dla rozwodów. Ale udało się uzyskać większość rzeczy na których mi zależało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

korzystałam z pomocy Daniela Jurewicza kancelaria sukurs, dla mnie plusem było, że jest elastyczny z miejscem spotkania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z ręką na sercu polecam mecenas Magdalenę Kulik, tel. 505-776-798. Bardzo mi pomogła, mogłam dzwonić o każdej porze. Bardzo uważnie słucha, była na każdej rozprawie. Jestem bardzo zadowolona!! POLECAM!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

A gdzie korzystałaś z pomocy radcy i ile kosztowało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić mec. Michała Mindykowskiego z Wrzeszcza.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mec. Urbańska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Izabela Buszan z Sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...