Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Pan Igor Klimkowski dał się poznać jako profesjonalista, poważnie podchodzący do sprawy klienta. Reprezentował mnie w trakcie rozwodu. Wywalczył dla mnie bardzo korzystne warunki płacenia alimentów na dzieci. Zapunktował u mnie wiedzą i punktualnością - ponadto zawsze był bardzo dobrze przygotowany. Polecam i zostawiam kontakt: tel 600365228 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Moją sprawę rozwodową prowadził mecenas Igor Klimkowski. Wykazał się ogromną wiedzą i empatią. Wcześniej korzystałam z pomocy dwóch adwokatów ale obaj powiedzieli mi, że nie mam szans na wygraną i mam odpuścić. Dopiero Pan Klimkowski zdecydował mi się pomóc. Dzięki niemu wygrałam sprawę i jestem bardzo zadowolona. Numer telefonu bezpośrednio do mecenasa: 600365228.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam dobrego adwokata http://www.piotrbanczyk.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Panią Mecenas Kostkiewicz z Sopotu. Jak na prawnika to dość empatyczna i zaangażowana osoba. Namiary: https://www.biuraprawne.com/info/kancelaria-adwokacka-adwokat-sylwia-kostkiewicz

A co myślicie o kancelarii Kaczmarek & Partnerzy z Gdańska?

Mnie rozwodził Pan Mecenas Igor Klimkowski. Wszystko odbyło się tak, jak tego chciałam. Orzeczenie o winie męża (liczne zdrady) - jestem zadowolona. Pan Mecenas na każdej rozprawie stawiał się osobiście. Tutaj macie do niego numer telefonu gdyby ktoś potrzebował: 600365228 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z jednej strony to jest przerażające jak dużo jest rozwodów, jest to jeden z popularniejszych tematów na forum ;( Panią Karoline Górską odradza, bierze Grubę pieniądze a za tym nie idzie działanie, skorzystałam i dziękuję, nie warto
https://forum.trojmiasto.pl/jaka-drukarka-t937245,1,30.html#post17130846

Kochani pomóżcie bo mam wątpliwości, chcę się zdecydować na pewną mecenas z Gdyni, bardzo polecaną i w ogóle, ale koszty mnie przeraziły! za rozwód z orzekaniem o winie chce prawie 10 tys zł i to tylko jest do trzech rozpraw. Czy to normalne ceny?

Również wybrałam mecenasa Klimkowskiego po przeczytaniu tych wszystkich pozytywnych opinii w sieci. To był dobry wybór. Pan mecenas jest osobą bardzo rzeczową i przy okazji uprzejmym człowiekiem. Widać na pierwszy rzut oka, że ma wiedzę i doświadczenie. Gorąco polecam współpracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cześć. ja korzystałam z usług Pana Klimkowskiego. Trafiłam z polecenia swojej koleżanki której mecenas Klimkowski wygrał sprawę z winy męża i wysokie alimenty na rzecz żony. Moja sprawa zakończyła się podobnie. Nadto dzieci przy mnie i władza rodzicielska ograniczona mężowi. Polecam. Namiarów nie mam ale wejdź na jego stronę http://www.klimkowski-kancelaria.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Potwierdzam panią Magdalenę Kulik jej otwartość umysłu, zaangażowanie, elastyczność i skuteczność bije rekordy. gorąco polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Dorota zmieniła już nazwę firmy na Rozwód Poproszę (rozwodpoprosze.pl). Teraz pomaga też facetom. Ja miałem u niej mediacje. Ex zadowolona, ja też.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Rozwod dobry adwokat

Polecam adwokat Sandrę Pyrcak. Z całą pewnością bardzo zaangażowana i pomocna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, siła tego człowieka tkwi w umyśle.

Mogę polecić z całego serca adwokat z Gdańska Magdalenę Frieske-Pszczółkowską. Pani Mecenas prowadzi sprawy z zaangażowaniem, rzetelnie i skutecznie (a to najważniejsze!). Jeśli ktoś akurat znajduje się na zakręcie życiowym, wydaje mu się, że właśnie świat zawalił mu się na głowę, to nie warto się bać, co to będzie tylko brać sprawy we własne ręce! Trzeba zwrócić się do najlepszego adwokata, który pomoże przez to wszystko przebrnąć! Rozwód, to nie koniec świata! A jeśli w grę jeszcze wchodzi opieka nad dzieckiem i walka o alimenty, to wybór Pani Mecenas jest najlepszym co mogę Wam polecić. Wiem to z własnego doświadczenia. W tej Kancelarii dobro dziecka jest priorytetem i właśnie to był ten czynnik, który skłonił mnie do skorzystania z jej usług. Jeszcze raz - polecam!

AGa
2014-07-21 19:36:11
Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
Na tej stronie jest również kilka informacji jakie warto wiedzieć o podziale majątku po rozwodzie https://www.powiatsuski24.pl/polecamy/podzial-majatku-po-rozwodzie-co-warto-o-nim-wiedziec/81c

Co prawda podział majątku jest możliwy do przeprowadzenia na sprawie rozwodowej, jednak praktyka pokazuje, że nie zawsze będzie to dla stron opłacalne. Jeśli małżonkom zależy na szybkim rozwiązaniu ich związku, wniosek o podział majątku znacznie wydłuży całe postępowanie.

Jak już tak zachwalasz i polecasz swoją kancelarię, to chociaż zmieniaj IP w kolejnych komentarzach a nie tylko same nicki :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam Kancelarię Prawną Mohylak jestem bardzo zadowolona z poprowadzonej sprawy rozwodowej, wszystko poszło bardzo sprawnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry. Jestem mężczyzną po 40stce. Sporo widziałem i słyszałem, jednak sposób przeprowadzenia mojego rozwodu to było mistrzostwo. Szybko, z ludzką twarzą i na temat. Chociaż tak mogę podziękować mojej Pani Mecenas. Gorąco polecam Mecenas Marta Wnuk Z Gdańska.

Re: Rozwod dobry adwokat

Zgadzam się z opinia powyżej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...