Rudy kociak z czerwoną obrożą z dzwoneczkiem Bursztynowa /Borowiec

Temat dostępny też na forum: Zwierzaki
Został dziś potrącony (w zasadzie przejechany na moich oczach) przez granatowego vw golfa w lesie na drodze na Borowiec. kotek trafił do lekarza, dostał leki przeciwzapalne i nie wiadomo jeszcze, czy przeżyje (możliwe, że są jakieś poważniejsze obrażenia), doktor oceniła, że to młody kocurek do 7 miesięcy (Bardzo dziękuję pani doktor z gabinetu Domina w Żukowie za zajęcie się kociakiem).
Poszukuję włascicieli kotka.
opis delikwenta:
wygląda jak młoda wersja kota z "Obcego" - tygrysio pręgowany rudzielec ma założoną czerwoną obróżkę z dzwoneczkiem, myślę, że kocurek może być z okolic ulicy bursztynowej lub z Borowca.
Jeśli komuś zaginął taki kociak proszę o kontakt na maila:
PanJones_8@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rudy kociak z czerwoną obrożą z dzwoneczkiem Bursztynowa /Borowiec

nie wiem czy już pisałaś, być może tak, ale wspomnę, że warto napisać w dziale ogłoszenia, zgubione/znalezione i dać info do schroniska. Mam nadzieję, że to biedaczysko wróci do domu całe i zdrowe. Pozdrawiam
P.S. jesteś dobrym człowiekiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rudy kociak z czerwoną obrożą z dzwoneczkiem Bursztynowa /Borowiec

Dziękuję za informację, dałam już ogłoszenie na zgubionych i znalezionych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Szkola podstawowa (46 odpowiedzi)

Witam poprosze o opinie o szkole podstawowej i nauczycielach w Baninie , syn od września ma...

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...