Opinia (1) Biuro zdecydowanie godne polecenia! Fachowa i miła obsługa, bardzo dobra... mario67 Kupno mieszkania, Pani Jolu pełen profesjonalizm. (1) Musze powiedzieć nie bywałe. Nie wiem czy można sobie życzyć lepszego... Jarek Pani Anita (1) Pani Anita jest jedyna w swoim rodzaju. "Uważaj o czym marzysz, bo może się... Justyna
Polecam (1) Gorąco polecam biuro russjan apartment&house. Pełen profesjonalizm,szybka... HANNA Pełen profesjonalizm (1) Agencja Russjan to pełen profesjonalizm. Pracując z Panią Ewą Jabłońską... Agnieszka Jankowska-Szwed Szczerze polecam ! (1) Współpraca z firmą a przede wszystkim z Panią Jolantą przebiegła bez... Tomasz Bardzo dobra agencja (1) Profesjonalna obsługa. Miła atmosfera całego procesu sprzedaży. Super... Tomasz Sprzedaż domu (1) Dziękuję Pani Monice Szary za sprzedaż domu w Gdańsku Oliwie, Pani Monika... Agnieszka Bardzo polecam (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z agencją Russjan podczas urlopu... Anna P-Z russjan i p. Anita (1) 2 miesiące temu miałem przyjemność skorzystać z oferty biura Russjan. Na... Rivus Firma godna zaufania i polecenia, szczególnie p. Anita (1) 2 miesiące temu miałem przyjemność skorzystać z oferty biura Russjan. Na... Piotr Rivus Mieszkanie w Gdańsku (1) Polecam współpracę z agencją RUSSJAN. Doskonała komunikacja z przemiłą panią... Marlena polecam - pani ewa jabłońska -nabayaogo (1) sprzedaż zabytkowej nieruchomości w okresie krótszym niż 12 miesięcy okazała... Marcin Pani Anita (1) Mieszkanie sprzedane w 2 miesiące bardzo duże. Agencji jest wiele około 400 w... Kasia Polecam Panią Ewę ! (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie z pomocą Pani Ewy . Współpraca przebiegła... Emilia Pełen profesjonalizm (1) Mieszkanie, które sprzedałem przez agencję RUSSJAN w innych agencjach... Maciej Russjan TAK (1) Gorąco polecam Agencję Russjan . Szanuję Panie za profesjonalizm,uśmiech i... Katarzyna A good choice (1) Miss Anita everything did very well, from the first contact till the last... Dorothea and Andreas from Cologn Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobrze współpracowało się nam z Panią Ewą. Pełen profesjonalizm i... Andrzej Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi agencji Russjan a w szczególności... Michał