Szczerze polecam ! (1) Współpraca z firmą a przede wszystkim z Panią Jolantą przebiegła bez... Tomasz Bardzo dobra agencja (1) Profesjonalna obsługa. Miła atmosfera całego procesu sprzedaży. Super... Tomasz Sprzedaż domu (1) Dziękuję Pani Monice Szary za sprzedaż domu w Gdańsku Oliwie, Pani Monika... Agnieszka
Bardzo polecam (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z agencją Russjan podczas urlopu... Anna P-Z russjan i p. Anita (1) 2 miesiące temu miałem przyjemność skorzystać z oferty biura Russjan. Na... Rivus Firma godna zaufania i polecenia, szczególnie p. Anita (1) 2 miesiące temu miałem przyjemność skorzystać z oferty biura Russjan. Na... Piotr Rivus Mieszkanie w Gdańsku (1) Polecam współpracę z agencją RUSSJAN. Doskonała komunikacja z przemiłą panią... Marlena polecam - pani ewa jabłońska -nabayaogo (1) sprzedaż zabytkowej nieruchomości w okresie krótszym niż 12 miesięcy okazała... Marcin Pani Anita (1) Mieszkanie sprzedane w 2 miesiące bardzo duże. Agencji jest wiele około 400 w... Kasia Polecam Panią Ewę ! (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie z pomocą Pani Ewy . Współpraca przebiegła... Emilia Pełen profesjonalizm (1) Mieszkanie, które sprzedałem przez agencję RUSSJAN w innych agencjach... Maciej Russjan TAK (1) Gorąco polecam Agencję Russjan . Szanuję Panie za profesjonalizm,uśmiech i... Katarzyna A good choice (1) Miss Anita everything did very well, from the first contact till the last... Dorothea and Andreas from Cologn Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobrze współpracowało się nam z Panią Ewą. Pełen profesjonalizm i... Andrzej Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi agencji Russjan a w szczególności... Michał Great service (1) Ewa was helping me to find a flat and she was assisting all the way through... Viktor Kiss POLECAM RUSSJAN (1) Na firmę trawiłem przypadkowo przeglądając oferty mieszkań w okolicy aby... Piotr Zakup mieszkania w Sopocie (1) Dzięki pomocy Pani Anity Martowicz kupiliśmy wymarzone mieszkanie. Ogromny... Katarzyna Pośrednictwo (1) Mimo iż transakcja nie doszła do skutku, bardzo dobrze wspominam usługi firmy... Damian Sprzedaż i zakup mieszkania w Sopocid (1) Dwukrotnie korzystałam z pomocy Biura Russjan. Przy sprzedaży mieszkania... Danuta