Andrzej - ocena (1) Firma Russjan godna polecenia Profesjonalnie podejście do klienta . Pan Dawid... Andrzej Krystyna - ocena (1) Polecam Panią Pośrednik Jolantę Bakalarską. Korzystam z jej usług od... Krystyna Paweł - ocena (1) Ogromne podziękowania dla firmy Russjan za udaną transakcję sprzedaży... Paweł
Agata - opinia (1) Profesjonalnie, zabawnie, sprawnie i sympatycznie. Polecam. Agata Oskar Kohlbrenner - opinia (1) Sprawna, profesjonalna i satysfakcjonująca współpraca z p. Orianą Gołuńska... Oskar Kohlbrenner Anna Seitz-Wichłacz - opinia (1) Miałam przyjemność przez "chwilę " korzystać z pomocy Pani Oriany Gołuńskiej... Anna Seitz-Wichłacz Mirka - opinia (1) Skontaktowałam sie z biurem Russjan ze względu na wyszukane i interesujące... Mirka Kalina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opiekuna oferty Pana Mateusza Licznerskiego,... Kalina Katarzyna Sz. - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu sprzedaży. Fachowe doradztwo. Pan... Katarzyna Sz. Jolanta Miśko - opinia (1) Pani Oriana Gołuńska znalazła dla nas super mieszkanie - w Gdańsku, blisko... Jolanta Miśko Łukasz - opinia (1) Polecam współpracę z agencją nieruchomości Marek Russjan Apartment & House.... Łukasz Natalia - opinia (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Moniką Baranowską. Osoba... Natalia Łukasz Małecki - opinia (1) Zarówno Agentka - Pani Oriana Gołuńska, jak i samo biuro nieruchomości... Łukasz Małecki Wioletta - opinia (1) Kompleksowe podejście do sprzedaży mieszkania. Pełna współpraca ze... Wioletta Jolanta - opinia (1) Gorąco polecam! Bardzo profesjonalne i rzetelne biuro nieruchomości. Przede... Jolanta Anna i Zbigniew Rączka - opinia (1) Z przyjemnością polecam współpracę z Panią Jolantą Bakalarską z russjan... Anna i Zbigniew Rączka Małgosia - opinia (1) Firma profesjonalna, godna zaufania, rzetelna od początku do końca,... Małgosia Jolanta - opinia (1) Z przyjemnością moge wyrazić bardzo pozytywną opinię na temat Agencji Russjan... Jolanta K. Trawińska-Konador - opinia (1) Każdemu, kto poszukuje profesjonalnej, serdecznej i kulturalnej obsługi przez... K. Trawińska-Konador Jacek - opinia (1) Współpraca z biurem Russjan to profesjonalizm. Polecamy. Podziękowania dla... Jacek