Sprzedalem mieszkanie Sopot (1) Agentka Monika jest energiczna i rzetelna. Na bieżącą przekazywała mi... Jacek łodź/sopot Profesjonalizm i zaangażowanie! (1) Chciałbym podziękować i serdecznie polecić sympatyczną i bardzo skuteczną... Agata i Mariusz Pani Anita . (1) Pani Anita jest bardzo kompetentną osobą, konkretna, szybko nawiązuje kontakt... Rafalska M.
Gorąco polecam (1) Pani Jolanta Bakalarska z firmy Russjan jest doskonałym przykładem... Adam Profesjonalizm i mila atmosfera (2) Chcialabym podziekowac pani Jolancie Bakalarskiej za pomoc przy zakupie... Kobieta Agencję pośrednictwa Russjan Apartment & House polecam za: (2) Marketing Piękne artystyczne zdjęcia Wrażliwość estetyczną, jakość i design... Sylwia Omamy? Nie! (2) Po przeczytaniu wszystkich pozytywnych ocen byłam przekonana, że wszyscy... Małgorzata Komfort i spokój (1) Chciałabym podzielić się z Państwem wyjątkowo dobrymi wrażeniami jakich... Kinga Profesjonalizm w czystej formie. (1) Szanowni Państwo, z całego serca polecam biuro nieruchomości Russjan, w... Izabela Polecam z czystym sumieniem (1) Serdecznie dziękuję p. Anicie Martowicz za pomoc w kupnie mieszkania. Pani... Ola kupno domu i sprzedaż mieszkania (1) Polecam Panią Anitę Martowicz przy pierwszej transakcji kupna domu zajęła się... Paweł Pani Ewa-Super Agentka:) (1) Profesjonalistka 100%,rzetelna i ciepła.Oferta sprzedaży opisana... Moniak Woźniak Super Agentka (1) Pani Monika Szary to Super Agentka! Zadzwoniłam w sprawie mieszkania, które... Renata profesjonalizm (1) Tak właśnie wyobrażałam sobie pośrednictwo - mój wysiłek włożony w sprzedaż i... Katarzyna POLECAM!POLECAM!!POLECAM!!! (1) Russjan Apartment&House - polecam! Pragnę bardzo gorąco podziękować Pani Ewie... Paula Kamińska Pani Monika nieoceniona pomoc (1) Współpraca perfect. Pani Monika nieoceniona jest w swojej pracy cała... Marzena Profesjonalna pani Monika (1) Ogólnie jestem zadowolona z agencji Russjan. Pani Monika okazała się bardzo... Ewa S. wynajem mieszkania (1) Poszukiwaliśmy chętnych na wynajem mieszkania w Gdyni. Zaangażowanie Pani... Dariusz Zakup domu w Gdyni (1) Z prawdziwą przyjemności chciałbym napisać bardzo pozytywny komentarz... Marcin Opinia (1) Przeprowadzaliśmy transakcję kupna domu z p. Moniką Szary. Wrażenia z... I. i W.