Rypło się

Rypło się na całego.Żal mi.Żal tych poważnych i mniej poważnych rozmów.Nawet uszczypliwości.Pouciekali ludzie których tak lubiłam i ceniłam.
A może jednak? Może damy radę wskrzesić tamtą atmosferę? Ludki moje ,wiosna,niech i u nas obudzi się do życia to co tak przysnęło. Pozdrawiam Was których tak ulubiłam :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ty się lepiej pochwal, czy swoją epicką zaje..stą blondie odpolowałeś? ;>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Pouciekali ludzie których tak lubiłam i ceniłam."

Przecież od czasu do czasu coś tam napiszę... ;>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeśli kiedykolwiek będę miała ochotę na profanację natury to zrobię ci portretowe. Będziesz jej doskonałym uosobieniem! Profanacji, znaczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zacznij od selfików - to teraz chyba na topie jest. Wrzuć tutaj i zaczekaj na lajki, a jak się sprawdzisz to potem bierz się za profanację natury ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobranoc;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już idę. Dobranoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idź już spać;-)

Ależ czytam. Tylko dzisiaj już za późno :) Rano jutro wstaję.

Już nie czytasz?

Snów, snów :)

No to do jutra;-))))))))) Słodkich snów;-) lub miłego czytania;-)

No, wiadomo, że fotki tylko krajobrazowe. Przyjrzę się modułowi jutro :)

Google ma moduł "Zdjęcia" wydaje mi się, że to Ci wystarczy. A czy powinnaś? - Dlaczego NIE? Ja jedynie nie zamieszczałbym zdjęć z wizerunkiem osób a reszta zależy od Ciebie.

Nie. A może powinnam? Polecasz coś?

Korzystasz z jakiegoś albumu webowego? Zamieszczasz zdjęcia w sieci?

Jeśli tylko będę w Gdyni, to na pewno z aparatem, zatem na fotki możesz liczyć ;)

Masz rację, Wejherowo jest OK;-))) a jakie ma perspektywy? Być może dożyjesz takiej chwili, że z okna ustrzelisz jakąś fotkę elektrowni atomowej;-)))))) Na razie wspieramy zieloną energię śląska;-))))))) Więc czekaj cierpliwie;-)))

a tak poza tym to dobry dojazd do Gdyni masz;-) Może z Klifu jakąś fotkę zrobiłabyś mi? Co Ty na to;-)

No, ja to amatorsko fotografuję, ale bardzo się do tego przykładam! Do wstawania wczesnego to jednak mi daleko, do ukrywania w szuwarach czy innych krzakach, jak to robią fotograficy przyrody, też ;) A poza tym, w Wejherowie powietrze jest czyste i przejrzyste ;)

anonim;-) Panna Vi;-)

Kiedyś zajmowałem się półprofesjonalną fotografią, nie będę się tutaj rozpisywał zbyt długo ale gdybym miał to jeszcze robić w sposób dość profesjonalny to nie rzadko musiałbym wstawać o 3-4 nad ranem czy wcześnie rano po to by wykonywać zdjęcia z odpowiednią przejrzystością powietrza lub po to wcześnie wstać by fotografować miejsca, które jeszcze nie zapełniły się ludźmi;-) ale wiesz jak to jest, po dobrej nocy nie chcę się już wstawać tak wcześnie;-)))))

Nie padnie, choćbym to ja miała być tą ostrygą podrygującą ;)

Jeśli chodzi o fotki, to uwielbiam je robić, ale stwierdzam, że na takie plenerowe wypady to muszę albo sama się wybierać albo z kimś bardzo cierpliwym i wyrozumiałym. Zdjęcia makro wymagają sporo czasu ;) A w plenerze jest wiele pięknych miejsc, które wymagają uwagi i po prostu trzeba zrobić im zdjęcie ;)

To pisałam ja, Vi ;)

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...