TOTALNY BRAK WIEDZY I KOMPETENCJI !!! (3) 1.zakupiłem nowe Adidasy Kaiser 5 skórzanne do gry w piłke nożną, w firmie... ADRZEJ Niekompetentny "rzeczoznawca" (4) Wyżej wymieniony Pan wydał orzeczenie w sprawie reklamacji złożonej w firmie... Krzysztof Pseudo rzeczoznawca (4) Widac, ze za pieniadze wystawi oczekiwana przez firme opinie. W moim... MM
adidas korki (1) WITAM MOJE BUTY MIAŁY TRZY MIESIĄCE I SIĘ ROZKLEIŁY A TEN GOŚĆ NA KOLANIE MI... KRISS .... (1) on nie ma pojecia o tym co robi ekspertyza na wymietej kartce nie uzasadniona... michał winny Masakra (1) w marcu tego roku kupiłem korki F5 Adidas. Po trzech miesiącach odkleiła się... Albert Śmieszny człowiek (2) Oddałem buty do reklamacji Pan Rzeczoznawca stwierdził że buty nie podlegają... Leon_ek@o2.pl żal (1) Sumienie nie gryzie? Kupiłem buty trekkingowe, oczywiscie INTERSPORT (wiecej... Piotr ... (1) ...Oddałam do reklamacji pęknięte obuwie DZIEŃ po ich zakupie, a w opinii ...... Niezadowolona SKANDAL (1) kupilam w pazdzierniku 09' buty trekkingowe, ktore pekly mi na gumowym otoku... misio Kpina (1) Pan pseudo rzeczoznawca w odpowiedzi na reklamacje obuwia, w której powołałem... Mane Żałosne! (1) Pan Ryszard twierdzi że nie umiem stąpać i dlatego mi się buty zepsuły po 1,5... Łukasz konował (1) wszystkim chyba w reklamacjach pisze taki sam teks zła konserwacja but... przemoczony użytkownik Kolejny opłacony przez sklepikarza rzeczoznawca! (1) Kolejny opłacony przez sklepikarza rzeczoznawca! Młody Kompletny brak kompetencji (1) Kompletny brak kompetencji Swoje opinie uzasadnia uchwałą sadu z 1977... konsument ............. (1) ......... Pan Chruśniak tak się wstydził tego, co napisał, że nie chciał... malzim Nie polecam (1) W mojej opinii rzeczoznawca nie pofatygował się nawet, żeby przyjrzeć się... Klientka