Agata - opinia (1) Najlepsze studio tańca w Trójmieście! Profesjonalna kadra instruktorska,... Agata Karina - opinia (1) Świetna szkoła tańca. Bardzo dobra organizacja, kompetentni instruktorzy,... Karina Siemanko (1) Bez zbędnej nawijki i spiny, dla mnie absolutny top szkół w Trójmieście.... Michał Michał
Cudowne Studio Tańca SIEMANKO (1) Fantastyczne studio!! Rewelacyjna atmosfera , świetne zajęcia dla małych i... Magda Byłam we wszystkich studiach w Trójmiescie i SIEMANKO to zdecydowanie nr 1 (1) Długo szakałam swoje miejsca, aż w końcu znajoma powiedziała mi, że w... Kaśka Najlepsze miejsce pod słońcem! Polecam serdecznie! (1) Super studio. Najlepsi trenerzy, dobra energia. No i na recepcji miła Pani.... Ada Najlepsza Szkoła Tańca!!!! (1) Mega zajawka , wspaniali Instruktorzy . Trzeba mieć wiele serca chcąc tak... Siamek super !!! (1) Studio jest prowadzone przez niezwykle zdolnych tancerzy co z reszta widac na... magda najlepsze studio tańca w trójmieście! (1) Trzecie studio tańca, w którym się uczę i ostatnie :) dalej nie trzeba... A. siemanko tu odnajdziesz serce! (1) Studio tańca siemanko jest najlepszym studiem pod słońcem, wszyscy tworzymy... Dominika :)) NAJLEPSZE STUDIO ! (1) Byłam już w wielu studiach tanecznych, ale dopiero w Siemanko poczułam, że... Paula Siemanko (1) Studio godne polecenia. W żadnym innym miejscu człowiek nie czuje się tak... Julia Siemanko dance studio (1) Instruktorzy niesamowicie pozytywnie nastawieni do uczniów, atmosfera ciepła... Seeya Siemanko:) (1) Studio Tańca Siemanko to studio, w którym odnajdziesz to czego szukasz.... krzaku Polecam! (1) Najlepsza szkoła tańca w trojmieście!super klimat i instruktorzy!Gorąco... Ddance SIEMANKO! (1) Baaaaardzo fajna szkola tanca, sama chodze na zajecia i potwierdzam, ze jest... Natala Polecam ! (1) Świetna atmosfera, super ludzie, genialni instruktorzy! Polecam każdemu kto... Ola Rewelacja! (1) Na zajęciach znalazłam to, czego szukałam! Świetni instruktorzy, którzy... Domi SIEMANKO (1) Trafiłam tu dzięki szeroko zakrojonej akcji promocyjnej i kompletnie tego nie... Aga Em :-) (1) Studio SIEMANKO to najlepsza szkoła tańca w 3mieście!! Instrukorzy są świetni... Karolajna