Re: SMYK -SKANDAL NIE WPUSZCZAJA Z WÓZKAMI!!!
~Jolanta M.
(15 lat temu)
OCHRONIARZ NIE WPUŚCIŁ MNIE Z WÓZKIEM DZIECIĘCYM MIĘDZY REGAŁY !!!
Zgadzam się całkowicie - wczoraj w sobotę 28-08-2010 spotkało mnie to samo. Byłam z moją mamą i 4,5 miesięcznym synkiem, oglądaliśmy ubranka dziecięce. Ochroniarz kazał nam wyjechać z regałów na środek sklepu. Na moje pytanie gdzie bym miała zostawić wózek z dzieckiem gdybym była sama odpowiedział, że na środku sklepu.
Ten facet chyba na głowę upadł.
Wychodząc ze Smyka (oczywiście w takiej sytuacji nic nie kupiłam) podeszłam do ochroniarza i powiedziałam, że stracili klientów, bo na pewno przekażemy dalej jak traktują ludzi.
Ponieważ jestem mieszkanką Sopotu i do tej pory bywałam również w innych Smykach (Matarnia, Alfa, Galeria Bałtycka), ale z takim chamstwem spotkałam się po raz pierwszy.
Potraktowano nas w Smyku w Klifie jak złodzieji. I rzeczywiście powinni się chyba zastanowić nad wymianą "Pana" Wazniaka OChroniarza. Ale przynajmniej przez minutę mógł się poczuć bossem. Tłumaczył się, że jest to przykaz odgórny, ale z moich obserwacji wynika, że tylko w tym sklepie.
Dodam, że sprawa nie dotyczyła wózka sklepowego, tylko fotelika samochodowego Emmaljunga wpiętego w stelaż tej samej firmy w kolorze kremowej ekoskóry. Dziecko było przypięte szelkami, nie miało pokrowca na nóżki ani kocyka, było tylko ciepło ubrane. Na spodzie gdzie jest koszyk nie miałyśmy żadnych siatek.
Do tej pory nie mogę uwierzyć, że spotkało nas takie chamstwo i to w sklepie z artykułami dziecięcymi/ niemowlęcymi
1
0