Punkt Przedszkolny SOTIS

Przedszkola Psycholodzy dziecięcy

Gdańsk, Mikołaja Gomółki 11/13

Mama - opinia (1) Bardzo sympatyczna atmosfera, Pani psycholog Anna Czarnecka od razu poprzez... Mama Malgorzata - opinia (1) Naszą przygodę z przedszkolem SOTIS w Gdańsku zaczęliśmy prawie 4 lata temu... Malgorzata K. - opinia (2) zdecydowanie nie polecam sotis w Gdańsku. Diagnoza została przeprowadzona... K.
Mama - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Wszyscy witali nas z uśmiechem i... Mama Polecam diagnozy (1) Polecam diagnozy w tej placówce. Pani Ania Czarnecka bardzo sympatyczna, moj... Izabela Pakiet diagnostyczny (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Sotis. Diagnoza syna była przeprowadzona... Agata Profesjonalizm polaczony z sercem, cudowne przedszkole. (1) Kazda matka chce dla swojego dziecka jak najlepszej opieki, to oczywiste.... Aisza Polecam (1) Duże doświadczenie zawodowe, ale... Jedno "ale" to nie problem. Zdecydowanie... Tomek Moje dziecko w Sotis Gdańsk - moja opinia (5) Jestem mamą dziecka, które chodziło do Sotis-u. Nie mogę do tej pory dość do... ewa.kwie Polecam (1) Dwa lata z córką chodziłam po poradniach. Odsyłali nas z miejsca w miejsce.... Dorota POLECAM (1) Mój syn uczęszczał do przedszkola. Byłam bardzo zadowolona ze względu na... Małgosia Polecam (1) Syn chodzi do przedszkola od września i jestem bardzo zadowolona.... Marta Linkolned - opinia (2) Korzystałam z przedszkola i jestem pełna podziwu dla profesjonalizmu jakim... Linkolned