Szkoła Podstawowa nr 79

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Kołobrzeska 49

SP 79 - niestety zmiana na gorsze:( (5) Z przykrością muszę stwierdzić, że szkoła zmienia się na gorsze, pan dyrektor... rodzic Absolutnie nie polecam szkoly podstawowej nr 79 (5) Niestety jak moi ostatni przedmówcy niestety nie mogę pozytywnie wypowiedzieć... Rodzic wstyd (1) niezalezna.pl/206974-skandal-w-gdanskiej-szkole-inka-i-zagonczyk-nadal-wyklec... wojakowski
Świetna szkoła! (5) Gratuluję nowemu dyrektorowi, który wprowadził sporo nowości!!! Strzałem w... Rodzic Najlepsza podstawówka!!! (1) Moja Córka jest zadowolona, każdego dnia przychodzi pełna wiedzy i chęci do... Mama Wiki polecam (1) Świetna organizacja i opieka nad dziećmi. Duże zaangażowanie Dyrektora w... Edyta Szkoła przyjazna Dzieciom (1) Super Szkoła !!! - stworzyli ją ludzie, którym zależy nie tylko na rozwoju... mama SZKOŁA REWELACYJNA!!! (4) Szkoła przede wszystkim dla dzieci. Kadra pedagogiczna naprawdę pracuje,... Zadowolony Rodzic niski poziom z możliwościami (4) Niedawno skończyłam nauczanie w tej szkole i muszę stwierdzić jedno...bardzo... Shiningan Szkoła Przyjazna Dzieciom (4) Wybór tej szkoły to była super decyzja. Moje dzieci biegną do niej w... mama polecam (2) polecam wszystkim tą szkołę . Mili cierpliwi nauczyciele dobre wyposażenie... Małgosia Zawadzka Szkoła przyjazna dzieciom (1) Szkoła jest bardzo otwarta na wszelkie problemy dzieci. Panie znają prawie... mama Szkola Podstawowa nr 79-odradzam (4) moj syn chodzil do tej szkoly i bardzo oboje cieszymy sie ze ja zmienil.... nata świetna szkoła (2) Polecam SP nr 79 wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły dla swojego... Katarzyna L. Szkoła super ! (1) Jak na razie szkoła wydaje się bardzo przyjazna dzieciom . Jednozmianowy... mama poziom zerowy (3) Szkoła żałosna nauczyciele zamiast uczyć to wymyślają zastepcze tematy,... Dziewczynka absolwent - opinia (2) To jakieś kompletne bzdury o niskim poziomie nauczania! Może za poprzedniej... absolwent jest super (1) Może z sentymentu moje dziecko chodzi do tej szkoły, chociaż rejon jest gdzie... Mama niedoszły uczeń - opinia (1) Patrzyłem na szkołe z mojego okna i nie koniecznie chciało mi się iść do tej... niedoszły uczeń Średnia opinia (1) Średnia opinia szkoły w osiedlu, jestem absolwentem, nauczyciele średni,... Absolwent