BRAWO! (1) Znakomita szkoła, wysoki poziom nauczania, przyjazne, kolorowe otoczenie,... mama pierwszoklasistki Super (1) Ta szkoła jest super. Wiem co mówię, wcześniej chodziłem do 92 i mam porównanie. Dario polecam - szkoła współpracująca z rodzicami, dobry gospodarz i świetni nauczciele (1) 80 - tka wyróznia się świeżościa pomysłów, sposobem zarządzania oraz jakością... Ola
absolwent - opinia (3) skonczylam ta szkole, niech pomysle...8lat temu, w 99 w kadym razie, musze... absolwent SUPER (1) Bardzo się cieszę, że wczoraj odwiedziłam SP80 na dniach otwartych. Było... Rodzic spoza rejonu! Najlepsza! (1) Gratuluję dyrekcji i nauczycielom znakomitych pomysłów na urozmaicenie... tata Szkoła z "duchem" (1) Duża w tym zasługa całego grona pedagogicznego i pracowników szkoły.... Viktoria Polecam (1) Jestem uczniem. Bardzo lubię swoją szkołę, ale nie lubię sprawdzianów. Mamy... Uczeń Polecam (1) Mój syn kończy obecnie klasę 4. Bałam się. Ale okazało się, że dalismy radę.... mama Bardzo fajna szkoła ;) (2) Spędziłam w niej bardzo miło czas, poznawałam fantastycznych ludzi i... Pati Super szkoła!!!!! (1) Chodziłam do niej 7 lat razem z zerówką.Szkoła jest przyjazna i wgl.Szkoda że... Byla uczennica Świetna! (1) Bardzo fajna szkoła, uczę się w niej już ponad 6 lat i jestem b.zadowolony.... Michał Gorąco polecam (1) Nasza córka właśnie kończy 1 rok w pierwszej klasie i śmiało jako rodzice... rodzice zadowolonej pierwszoklas Stosunek do ucznia (1) Nie wiem jak wygląda wyposażenie szkoły i bezpieczeństwo (mimo dni otwartych... Krystyna Polecam (1) Jestem matką uczennicy, która dopiero rozpoczęła naukę w tej Szkole. Jestem... ela POZIOM NAUCZANIA (1) Moja córka ukończyła tę szkołę w roku szkolnym 2005/2006 otrzymując... Jolanta mama byłych uczniów - opinia (1) Mamo byłej uczennicy! To zupełnie normalne, że w gimnazjum oceny są niższe.... mama byłych uczniów Szkoła ok. (1) Niestety nie zgodzę się z opiniami na temat poziiomu nauczania,moje dziecko... mama byłej uczennicy Dzień otwarty (1) 8 marca wraz z moim dzieckiem wybraliśmy się na dzień otwarty tej szkoły. To... mama Kasi z perspektywy czasu (1) Lat temu już sporo skończyłem tę szkołę była a i jak widze nadal jest super.... ks. jacek