Szkoła Podstawowa nr 2

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Rodzic - ocena (1) Po prawie 3 miesiącach uczęszczania mojego dziecka do szkoły oceniam ją... Rodzic Opinia uczennicy (1) Chodzę do tej szkoły od samego początku, aktualnie jestem w 6 klasie i bywało... Kropka OCENA!!! (3) Moje dziecko chodziło do skzoły NR1.Masakra unikajcie ludzie tej szkoły!!!!Ta... Ryszard
Polecam (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Nauczyciele wymagający, poziom nauczania wysoki.... Beata to jest jakas kpina (3) Nasze dziecko zaczelo nauke w tej szkole od zerowki, wybor szkoly nie byl... grant Koszmar!!!!!!!!! (6) Ta szkoła to koszmar! Nie polecam jej. Dzieciakom robią wodę z mózgu. Między... Gość dzieci się nie nudzą (2) Moje dziecko uczęszcza do tej szkoły i jesteśmy oboje zadowoleni. Poziom... Mama Pierwszoklasisty całkiem fajna szkoła (1) Nauczanie na dobrym poziomie, przynajmniej u mnie w klasie. Nowy, bezpieczny... Natalia Fajna szkółka (3) Nie jestem w stanie określić dokładnie,jak jest w tej szkole,bo chodziłam... Mussy renatka13 (1) Szkoła jest super, nauczyciele kompetentni i przyjaźni dla uczniów, dużo... mała macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko