Anonimowy - opinia (1) Ta szkoła to tragedia! Większość nauczycieli ma dzieci w nosie (nawet nie... Anonimowy SP 4 bardzo dobry wybór! (2) Jestem bardzo zadowolona i dumna z tego, iż moje dziecko uczęszcza do tej... Angelika Beton, cement, średniowiecze (2) Beznadziejna kadra, uwstecznione nauczanie, duszna atmosfera, demoralizacja... Rodzic
Doskonała, wszystkim polecam☺ (1) Świetna szkoła. Nauczyciele z powołaniem są mocno zaangożowani w swoją pracę.... Anna oburzona - opinia (1) Nikomu nie polecam tej szkoły. Poziom bezpieczeństwa jest poniżej krytyki.... oburzona szkoła nr 4 (2) Ta szkoła jest straszna i tragiczna!!!!!!! Nauczyciele i pedagodzy doskonale... Zdesperowany rodzic. ja nie uwazam zeby byla bezpieczna (1) ja nie uwazam zeby byla az taka bezpieczna mama Polecam (1) Polecam wszystkim tą szkołę. Placówka jest bezpieczna i przyjazna dla... Małgosia sp4 (2) świetna szkoła:):):) Monika jest dobrze (1) Szkoła jest ładna i z roku na rok remontowana, wiec nie jest zle. Ja kiedyś... Ola szkoła przyjazna uczniom (1) Jestem mamą,która towarzyszy szkole poprzez uczace się tam dzieci od 1998r.... fania64 świetna (2) s.p 4 to świetna szkoła KaMiL Dobra szkoła ;) (1) Pozdrówka dla klasy ,,A'' rok ukończenia szkoły 2009 ;DD Klaudia Ł sp 4 jest the best (1) uczę się w tej szkole już od 5 lat i jestem z tej nauki bardzo zadowolona.... Weronika J. Ola Ł. - opinia (1) Uczę się w tej szkole 6 lat i jestem z niej zadowolana ;D Ola Ł. tak (1) sp4 jest bardzo dobra szkola MatioO_