Szkoła Podstawowa nr 43

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Ludwika van Beethovena 20

. (2) jeśli oczekujesz sprawiedliwego oceniania, to nie w tej szkole. Klasy... wy wiecie . (1) co to znaczy że klasy profilowane miały podciągane oceny? Przeciez wszyscy... A. ... (1) Nie dziwię się, że ktoś narzeka, bo pisząc "PRZYŻEKAM" miał pełne prawo być... MM
Marneus - opinia (1) Skoła może nie jest najlepsza ale jakie są inne szkoły... Program nauczania... Marneus ... (1) Ej , jak wam się nie podoba ta szkoła to ją zmięcie . Bo szkoła fakt nie... Ola oo lool. (1) hah dobra ludzie smieszycie mnie jak wam sie cos nie podoba w tej szkole to... ;ddd PORACHA (1) Śmieszą mnie osoby ktore piszą, iż warto iść. Od razu wiadomo kto to pisał... ************** .... (1) Nigdy nikomu nie radze isc do tej szkoly! Lekcje fizyki ? to jest chyba... XXXXXXXXX Nawet nieźle. (1) Nawet niezła szkoła, jeśli zależy Ci na w miarę dobrych ocenach. Nauczyciele... cichutka ;D Ohoh (1) Jeżeli chcesz się dostać do dobrego LO stanowczo odradzam tej szkoły ;PP! . Z... niezadowolona Warto!!! (1) w szkole jest przyjazna atmosfera! Ci, ktorym zalezy na nauce moga wiele... K. ... (1) Chodzę obecnie do trzeciej klasy i w ogóle nie jestem zadowolona. Co prawda,... K. Nie wybierajcie tej szkoły!!! (1) Szkoła i jej wyposażenie nie jest złe, ale nie zachwyca. Nauczyciele,... Majciak Super! (1) Jestem w drugiej klasie i bardzo się cieszę, ze wybrałam tę szkołę. Są dobrzy... aga WARTO (1) Gim 29 pozwala rozwijac mlodemu czlowiekowi wiele pasji i zainteresowan.... Domi Ta szkoła jest beznadziejna! (1) Piszę to jako tegoroczna absolwentka. Jeśli teraz miałabym wybierac szkołę... M. Dr. Klotz IIIa ;P - opinia (1) Szkoła bardzo fajna, ale... Poziom nauczania - zależy od nauczyciela.... Dr. Klotz IIIa ;P