Szkoła Podstawowa nr 43

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Ludwika van Beethovena 20

Gdynia (1) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=253907808497820&id=100016358085530 dobra szkoła (1) jest dobrze, Nauczyciele ludzcy i zaangażowani, dobra atmosfera i można się... qara Gdybym miała drugi raz wybierać gimnazjum, wybrałabym to! (1) Z czystym sumieniem mogę wystawić gim 29 pozytywną opinię. Po trzech latach... ...
jest ok (1) +dobry dojazd + życzliwi nauczyciele + fajna atmsofera + czysto - mała sala... gość Nie polecam! (1) Najgorsze 3 lata mojego życia.Bezpieczenie chyba w tej szkole nie może czuć... xyz zadowolona (1) Wszystko jak najbardziej w porządku - wymagający ale sympatyczni nauczyciele,... uczennica POLECAM:)) (1) Jestem dumna ze byłam pod skrzydłami tak świetnej wychowawczyni jak była pani... Uczennica 3A GIM 29 (2) Nauczyciele (niektórzy) krótko mówiąc minęli się z powołaniem. Wyposażenie... kameleon54 Absolwentka - opinia (1) Czytając wypowiedzi dotyczące nauczycieli, "marginesu" w tej szkole, a także... Absolwentka chce się wracać!! (1) bardzo dobrze wspominam tą szkołę - świetni ludzie, pomocni nauczyciele,... IIIA patrząc otwartymi oczami... (2) Ta szkoła jako miejsce nauczania - bardzo dobra. Jako społeczność - nie za... w.dt Ta szkoła jest ,,dziwna'' (2) Ta szkoła spodobała by się tylko dla palaczy ..... Henry Zajebista (2) szkoła. nic więcej pisać nie muszę. maxiking1994 . (2) No cóż, jeśli chodzi o nauczanie to zależy na jakiego nauczyciela się trafi.... AS tompetty - opinia (2) Poziom nauczania w tej szkole odbiega od tego co proponowano na dniach... tompetty ... (3) Poziom nauczania - Zależy od przedmiotu. Są nauczyciele (nie liczni nie... licealista Ogólnie polecam, (1) Z punktu wiedzenia rodzica uważam, że to dobra szkoła, świetna lokalizacja i... rodzic miło (1) w porównaniu z tym co opowiadają koledzy z innych szkół, to u nas jest miło i... kora Trzeba chodzic do tej szkoły aby dac ocene :) (1) Jest tu wiele negatywnych opinii, straszą lechistami, i ogółem że słaby... uczeń kasia - opinia (1) niski poziom nauczania i wychowania, zdecydowanie nie polecam, kasia