okropne podejscie do dziecka i czlowieka (6) Witam moja cura chodzila tu do zeruwki jest przez ta szkole zrazona... malwina Polecam!!!! (4) Chodzę do tej szkoły już 6 lat .Szkoła bardzo fajna. Nauczyciele nietolerują... Klaudia szkoła Ok (1) Fajna szkoła, dziecko nie jest anonimowe, panie z szatnii i woźne do rany... ja
nie nie nie (1) Chodziłam do tej szkoły i nie wspominam tego okresu dobrze, teraz chodzi tam... Joasia NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NIE POLECAM!!!!!!! Ludzie uciekajcie z tej szkoły. Nauczyciele nie mają... joan Ta szkoła jest świetna (1) Właśnie uczęszczam do tej szkoły i jest naprawdę świetna.Pani dyrektor chce... Uczennica 5 klasy mama ucznia I klasy - opinia (2) syn zaczął naukę w tej szkole w I klasie w tym roku, więc jeśli chodzi o... mama ucznia I klasy Gorąco polecam (1) Uczęszczałem do tej szkoły przez sześć lat. Nauczyciele byli świetni, poziom... Tomasz NIE polecam! (1) Jestem matką 11 letniej Oliwii.Córka w tej szkole spędzi jeszcze 2 lata.Myślę... Aniela Wspaniała szkoła. (1) Skończyłam tę szkołę w 2010 roku. Uwielbiałam ją. Nauczyciele bardzo... Absolwentka. moja opinia i rodziców po za plecami grona pedagogicznego...j (1) Jeżeli jesteś rodzicem/opiekunem, który nie lubi "włazić " nauczycielom w... rodzic ja też uważam,że szkoła jest godna polecenia!!! (1) Zanim posłałam syna do SP47,zastanawiałam się nad tym czy nie zostawić syna w... MAMA II- klasisty Fantastyczna (1) Szkoła jest naprawdę fantastyczna. Nauczyciele znają każdego ucznia na wylot.... kk Super szkoła polecam wszystkim (1) Atmosfera szkoły jest godna naśladowania , dzieci nie są tam anonimowe ,.... 111 = ]] (1) ehh . . . w 47 bYło z****iście . Spędziłam tam calutkie 6 lat i naprawdę nie... chillin :) (1) Ile to już czasu minęło odkąd po raz ostatni przekroczyłam próg tej... Maria