M - ocena (1) Szkoła w której panuje władza autorytarna pani Dyrektor. Nie oczekuj, nie... M JD - ocena (1) Kiedyś to była świetna szkoła, niestety wraz z nowym budynkiem bardzo dużo... JD mama ucznia - opinia (2) Moje dziecko właśnie kończy tą szkołę -8kalsa. Z perspektywy czasu mogę z... mama ucznia
Rodzic - opinia (1) Nie podoba mi się że szkoła prywatna pobierająca wysokie bo ponad 1000 zł... Rodzic Zadowolony rodzic - opinia (1) Jesteśmy w szkole już pewien czas i z czystym sumieniem polecam. My jak i... Zadowolony rodzic E. N. - opinia (1) To moim zdaniem najlepsza szkoła w Trójmieście. Mam z nią kontakt od 22 lat (... E. N. rodzic pierwszoklasisty - opinia (1) Dzieci szkołę uwielbiają, jest dla nich drugim domem. Każde dziecko jest... rodzic pierwszoklasisty NegatywnieRozczarowany - opinia (1) O samej szkole niestety się nie wypowiem, ale rekrutacja jest poniżej... NegatywnieRozczarowany Mirmur - opinia (1) Pani dyrektor dla dobra korporacji(szkoly) i swojego nie cofnie sie przed... Mirmur Degradacja szkoły (4) Zarząd i dyrekcja nastawione na zysk - i to chyba własny, dużo powiązań... Rozczarowany rodzic najlepsza szkoła w Gdańsku (1) Prawdziwi pedagodzy, dobry program nauczania, dobre podejście do uczniów. Monika Szkoła prowadzona z sercem! (2) Polecam tą szkołę z pełnym sumieniem. Pierwszym i jednym z najważniejszych... Ola Jak się żyje na Niedźwiedniku ? (1) Witam, Chciałbym zapytać Was o opinie na temat dzielnicy Niedźwiednik.... turystaforumowicz To prywatna szkola pani Dyrektor niestety (1) Bylismy zmuszeni zabrac dziecko ze szkoly, po tym jak doswiadczylo dotkliwej... E.L polecam! (1) Córka kończy właśnie pierwszą klasę i jestem zachwycona szkołą, tym jak... m NIE POLECAM !!! (2) Poziom nauczania nie najgorszy - ale bez jakiegoś hurraoptymizmu. Warunki... Zawiedziony rodzic Zadufanie, jechanie na opinii. (7) Szkoła zapomniała po co jest. Zamiast uczyć dzieci żyje własnym życiem.... Rodzic WSPANIAŁA SZKOŁA (2) Nie wierzę w to, co zobaczyłam. Mam wrażenie, że liczne negatywne komentarze... Anna dobra ale nie rewelacyjna (1) dobra ale nie rewelacyjna mama Ciezko stwierdzic (2) Na poczatku zaznaczam ze nie mam porownania jezeli chodzi o szkoly spoleczne.... mimochodem