Nie wiem na ile się teraz sprawy mają ale kiedy kończyłem tę szkołę (6 lat podstawówki) poziom szkoły stał na b. wysokim (2) Szkoła i kadra dbały o rozwój podopiecznych, zarówno w zwykłym zakresie, jak... Panic! PSS Niedźwiednik (1) Jestem świeżo po transferze dziecka ze szkoły państwowej. I dziecko, i ja... Rodzic Odradzam ! (4) Odradzam zapisanie dziecka do tej placówki . Szkoła mieści się w starych... Rodzic
GORĄCO POLECAM (1) skończyłem tę podstawówkę dawno temu i moge powiedzieć że poziom nauczania w... absolwent kameralna przyjazna szkoła (2) Ja polecam szkołę z czystym sumieniem. Wysoki poziom, indywidualizacja... krych rodzic (2) Z czystym sumieniem polecam ta szkole. Moje dzieci uczeszczaja do tej szkoly... Anonim zdecydowanie odradzam (1) Wszelkie zapewnienia o dabałości o ucznia, indywiadualnym podejściu do... ANONIM Najlepsze lata mojego życia (1) Szkołę skończyłem trzy lata temu, ale w dalszym ciągu powracam do niej... Kamil bardzo dobra szkoła (1) bardzo dobra szkoła super nauczyciele z pasją kameralnie wsród... buaaacz :) (1) Nie wiem skąd biorą sie tekie złe opinie. Według mnie szkoła jest bardzo... absolwent bez zachwytów (1) szkoła ciut powyżej przeciętnej. Na plus: - szkoła mała, kameralna, - małe... mi