STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

u Ciebie tydzien, u mnie 1.5 ;)

Izulucha, dzięki wielkie:)

Adziula, a w którym dniu cyklu testowałaś?:)

Bo ja sobie obiecuję czekać do dnia spodziewanej @...a to jeszcze cały tydzień;/;)

Adziula po cichu gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze:)

Ja tez trzymam kciuki i po cichu gratuluje :)))

gosik i adziula Wam również gratuluję:)

iwonka_ika gratuluję:)

i wlasnie Tinker Bell, dla ciebie specjalne kciukasu i e-tulanki od mojego brzuszka, moze przejda na ciebie ;-)

gratki dla iwonki i gosik, spokojnych i zdrowych ciaz...

adziula idz do GP, powinien ci bete zbadac z moczu, bo tutaj jest z moczu...i poczekaj z 2 dni, albo zainwestuj w pregnancy test clearblue tzw digital, ktory mowi ci pregnant albo not pregnant, bo ja z kreskami nie moglam nic sie polapac...i wg mnie byly za slabe, no i po cichu gratuluje...

i ja również trzymam !!

Adziula serdecznie gratuluje :)))))))) Trzymam kciuki również za mocniejsze krechy;)

adziula, ja dzis caly dzien sie lenie przed tv takze masz jak w banku trzymanie kciukow i to caly dzien:))) Nie mniej jednak gratuluje juz teraz:)))

No właśnie i tu jest w niej ten cały problem,bo ona zawsze mówi w ogóle o zupełnie czymś innym i jak się jej coś zapytasz to jeszcze wielka obraza,że sie przeszkadza w jej opowieściach o jej rodzinie,drodze z domu do pracy czy czymś takim...
Zmień lekarza na pewno będzie lepiej bo nie można się przecież denerwować przed każdą wizytą tym bardziej,że jesteś w ciąży i ona powinna zrobić wszystko,żebyś była zadowolona tym bardziej,że bierze za to nie małą kasiore.
Powodzenia

Adziula ja zaciskam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :))))

Trzymamy bardzo mocno, mój pierwszy test też był tak bladziutki że myślałam że sobie wmawiam :-)

nie wiem czy jest juz pora sie chwalic czy jescze nie, ale zrobilam test- 2 kreska jest tak slaba, ze sama nie wiem czy sobie wmawiam czy faktycznie ona tam jest. jestbardzo slabienka, ale wierze, ze jutro rano bedzie juz bardziej widoczna.
wczoraj w kapieli strasznie bolaly mnie piersi i to byl powod do zrobienia testu (chociaz ten z soboty negatywny byl) i az sama nie wierze, ze tak sie cos ukazalo. rece mi sie trzesa i musialam sie tym z kims podzielic.

potrzebujemy teraz duzo trzymanych kciukow :P

Też prowadziłam u niej poprzednią ciążę i ogolnie byłam bardzo z nią zmęczona, bo fakt jest specyficzna i wogóle miałam wrażenie że trochę naciąga kasę, za każdym razem inną stawkę kasowała. Jedyny plus to że robiła długo usg i można było się napatrzeć. Wtedy sobie powiedziałam że następnym razem nie ona. Na ale coś mnie pokusiło. Tydzień temu powiedziała mi poprostu "nie ma zarodka nic nie widać zobaczymy co się będzie działo", miałam stresu co nie miara jeszcze się naczytałam w necie więc ten tydzień nie był lekki, no ale coż poszłam.Oczywiście od początku gadała o wszystkim i niczym robiąc usg a ja próbowałam się przebić z pytaniem co z fasolką więc zdawkowo odpowiedziała że bije serduszko i dalej swoje gadki, o coioci wójku mamie tacie itd. Później do niej mówie że fatalnie się czuję słabo mi się robi, muli mnie cały dzień na wymioty czuje że mi serducho wali, a martwie się bo mam to hasimoto a ona do mnie" no dziwczyny to lubią sobie wkręcać, ale zobaczysz prawdziwa ciąża zacznie się po 12 tyg." Tym przegieła bo po to ona jest zebym ja się mogła wygadać a nie ona :-( ogólnie dół żałuje że do niej poszłam bo tylko 200zł w plecy

Ja całą ciąże chodziłam do tej Kołodziej generalnie dziwna kobieta wszystko ładnie doprowadziła całą ciąże do końca a mieliśmy z mężem konflikt serologiczny,ale nie wiem czy bym się na nią zdecydowała drugi raz. Jak byłam ostatnio i powiedziałam,że chcemy drugie dziecko zaczęła mi gadać,że nie można od tak przestać brać tabletek anty wiecie coś na ten temat?! Nie wiem o co tej kobiecie czasami chodzi ma dziwne nastroje czasami...

A co Tobie Iwonka powiedziała?

Już nie będe chodzić Katarzyna Kołodziej

Iwonka, a do kogo chodzisz ?

iwonka, duzo zdrowka i mam nadzieje ze byly to lzy radosci a nie smutku, wyslalam ci wiadomosc na priv

Inne tematy z forum

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....