STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

W sobotę nas nie ma, ale w ndz chyba wyciągne tego mojego... W końcu po to jest lato, zeby się bawić, nie?

Aga w sobotę o 22.30 bracia Golcowie a w niedzielę o 21.30 hey:-)z tego co dobrze kojarze(jeśli chodzi o dni bo wykonawców jestem pewna):-)

No co tu tak cicho.
Nie uwierzę, ze wszystkie ostro z mężami działają ;P

Z tymi testami to mi bardziej chodziło o rodzaj - wiem, ze są strumieniowe, takie, które wkłada się do kubeczka z moczem i takie, na które się z kubeczka z moczem kropli...
A co do cen, to ja widziałam w Auchan w Gdansku nawet za jakieś 3zł (producenta prezerwatyw:P - śmiałam się do meża, że powinni dawać jako gratis do prezerwatyw;P)

A tak w ogóle, to coś pryzpomina się znajome ćmienienie w podbrzuszu... miałam nadzieję, ze ominie, że weekend będzie "normalny", ale co tam... egzamin, wizyta u teściowej, komunia i roczek (tak tak tego samego dnia, w odległości 100km od siebie) nie wystarczą by mnie dobić... Co tam, niech jeszcze PMS dołoży swoje...

Słyszałam, ze w Pruszczu w ramach Dni Pruszcza ma być w ndz koncert Hey'a. To prawda?

Doktor Januszewska :)

tekla a do jakiego lekarza chodziłaś, bo gdzieś czytałam że na ujeścisko

tekla super!!!! serdeczne gratulacje!!!!:) wpadnij do wątku mamusie styczniowe 2012 następny będzie styczniowe i lutowe:)))))

Gratuluję z całego serducha!! :)
spokojnych 9miesięcy!! :*:*:*:*

Dziekuje.Ja juz czuje,ze rosne :))).Jutro w pracy powiem,ze jestem w ciazy:),pewnie ich to nie zaskoczy ale niech wiedza moi panowie :) bo mnie juz tak obserwuja:))))))

jaaaaaaaaaa tekla gratulacje Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to już 6 tydzień :):) super :):)

Bo te badania, nie są chyba refundowane.

No niestety toxo i cytomegalia nie są refundowane a bardzo ważne badania. Koszt nie jest aż taki duży nie pamiętam nawet.

No i ja oficjalnie gratuluję i trzymam wciąż kciuki za pomyślne 9 miesięcy ;D Rośnijcie zdrowo..

Ja tam zawsze kupowałam najzwyklejsze testy chociaż dużo ich nie robiłam...

no tak napisala,ze trudno rozczytac :),czemu mi to kazala prywatnie zrobic we własnym zakresie??

Tekla cytomegalia ;)

Mam 3 testy owu jakby jakas byla chetna:)

Co do testow..ja kupilam taki jaki mi podano w aptece-ok 12zł,a 2 kupilam tez taki jaki mi podano-inne pudełko i tylko 6 zł i pokazal 2 kreski:).Wiec to chyba obojetne:)

Dziekuje,za dlugo z Wami nie bylam :),pewnie od lutego.....ogolnie-rok czasu zajelo mi staranie sie :).nie liczac tych lat wstecz :(.Zapomnialam sie zapytac o witaminy pani doktor,kazala brac folik,i zrobic morfologe i takie tam.Kazala zrobic inne prywatnie-toxoplazmoze,I,H,G,i nie moge rozczytac-cutomeoli??IgH??tak napisala,ze nie wiem czy bystre panie odczytaja w rejestracji przy opłacie za te badania :(nie wiem czy poszukac cos blizej srodmiescia-ale gdzie??aksamitna??Inwikte??

i ja jeszcze raz dołączam do gratulacji ;)

a co do testów, robiłam dwa razy, na szczescie negatywne, ale to dlatego ze było to rok przed slubem ;) Amil i Acon- ten drugi lepszy, bo bardziej czuły... 10mlU/ml

Gratulacje:) duzo zdrowka dla Was:)

no i w końcu!!! MOje gratki jeszcze raz ;)

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....