STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

Ja po prostu zawsze jak jestem to sie rozgladam :P

ale mamy fajnie do rocznicy:):):)
ja zawsze lubię looknąć na twój suwaczek

w mBanku konto nic cię nie kosztuje...
teraz chyba karta do bankomatu zaczęła kosztować (ale nie trzeba jej brać, a żeby nie kosztowała wystarczy nią płacić 100zł - w sumie, moze być z wielu płatności, w ciagu miesiaca)
ale jak zdecydujesz się założyć, mam prośbę, daj mi znać, to dam ci link polecający, moze jakiś breloczek dostanę;)

Szkoda że multibank ;P
a czy trzeba mieć konto by takie ubezpieczenie u nich nabyć??

Nulka zawsze kogoś wylooka na Chełmie ;P

słoneczko - kurcze, chciałam zabłysnąć i nie sprawdziłam tego co napisałam - chodziło o MultiBank:(

tripgirl - ściskam cię mocno; sierpień już za chwilę:):) a wy już wiecie, jak dobrze zacząć;) a teraz, lato, wiecej witamin oboje jecie i maluch będzie silny, że ho-ho

nulka - całkiem możliwe, wczoraj dosyć mocno się śpieszyłam do domu, bo na 19 byłam za Kolbudami umówiona; przepraszam;)

no obyś Basiu miała racje ;)
Tripgirl teraz wakacje to ten czas wam szybko zleci i nim sie obejzysz a juz beda znowu II kreseczki ;))))

tripgirl, mam nadzieje, ze szybko pojdzie i we wrzesniu znowu zobaczysz 2 kreseczki :))

AgaB, widziałam Cie dzis koło 17. 30 na chełmie... stałam na pasie obok, ale nie zauwazyłaś mnie :(

czesc Dziewczyny :)

ja niedawno bylam u ginki na kontroli i wszystko w srodku wyglada ok ale z kolejnymi staraniami mamy sie wstrzymac jeszcze do sierpnia zeby nie obciazac organizmu, troche zaluje no ale co zrobic..pomijam juz fakt ze minal dzis miesiac od lyzeczkowania a ja nadal czekam na @ :/

jedyne do czego wrocilam to z powrotem powitalam moj Dostinex na prl ;)

pozdrawiam Was!

Asiiek Ty się już naczekałaś swoje, a poza tym u Ciebie już z górki więc trzymam kciuki za kolejny Twój bądź następny ;) o dalszych nawet nie myśl :P

Basienko chciałabym bardzo załozyc kolejny ale ja jeszcze musze troche poczekac...daje Wam pierwszenstwi dziewczyny :) haha

w millenium też?? a nie wiesz jak to działa w millenium?? bo nic nie mogłam ostatnio znaleźć u nich na stronie :/ jest tylko ubezp. zdrowotne, ale takie wypadkowe ;P

mBank (i Millenium) mają ubezpieczenie medyczne, gdzie za 100zł/m-c masz m.in. Inviktę
tylko sprawdź w szczególnych warunkach, czy to, co cię interesuje też tam jest
http://www.mbank.pl/indywidualny/ubezpieczenia/medyczne/#tabs=1

ja się zdecydowałam od sierpnia się ubezpieczyć tam właśnie (czyli do 15 lipca podpisać umowę)

niestety nie mam pojecia... ale moze zadzwon tam? bedzie najłatwiej i najpewniej

dziewczynki, pozwolę sobie tutaj zadać pytanie, które zadałam w osobnym wątku.
Mianowicie chodzi o to czy mozna wykupić indywidualny abanament w Invikcie, tzn. chodzi mi o ustalenie przyczyn niezachodzenia w ciążę.
tu link do mojego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/pomocy-abonament-w-invicta-t249681,1,16.html
Będę wdzieczna :)

jeszcze znalazłam fajna stronke do obliczania dni płodnych http://www.dniplodne.eu/

Asiiek kolejny wątek Ty zakładasz:))))))

dobre :)

to dziewczynki, kiedy testujecie ??

ja około 6 lipca...

na dobry humor:)
http://www.joemonster.org/art/17379/Dlaczego_dobrze_jest_byc_kobieta

Iwonka
Hashimoto, jesli jesteś pod opieką enokrynologa, jeśli łykasz dobrze euthyrox nie jest kłopotliwe... Wiem, bo żyję z "tym" od dobrych 10lat (mniej więcej tyle o niej wiem).
Byle dobrze kontrolować poziom hormonów i odpowiednia dawka leku i spoko...
To, ze na czczo i najlepiej min pół godizny przed jedzeniem, to wiesz, prawda?
Dzieci rodzą się bez większych problemów (jak mama ustabilizowana), troszkę częściej trzeba badać się w ciąży (i zmieniać poziom hormonów łykanych)
Maluch po porodzie jest dodatkowo pod tym kontem badany i ustawiany, ale pratycznie się nie zdarza, by miał jakieś problemy, gdy mama z dobrym poziomem hormonów ciążę nosiła.
Więc najważniejsze, ze wiesz:):):)

Hej wszystkie staraczki :-) ja jestem po wczorajszej wizycie u endokrynologa i ogólnie jest średnio różowo chociąż Pan dr powiedział że narazie mam się nie martwić. Stwierdził u mnie HASIMOTO, dostałam eutyrox i kazał na spokojnie działać jak się nie uda do października to mam przyść. A jeśli się uda to odrazu dzwonić bo będziemy zwiększać leki aby ciążę utrzymać bo ponoć z hasimoto to mogą być różne przygody. TRochę się zdołowałam ale co tam jakoś to trzeba spróbować ogarnąć :-) Mi wg wyliczeń owolka się zbliża na wekend ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo jedziemy na wesele :-) Chcę w następnym cyklu zacząć mierzyć temperaturę zobaczymy jak to u mnie wygląda. Miłego dnia

loco-daga - tak gdzieś w 2/3 wątku - 17.06.2011 o 14:45

generalnie wychodzi na to, ze największe prawdopodobieństwo ciąży jest ze starań na dzień przed owulką, potem dwa dni przed a potem chyba dzień owulki

a nam, kobitkom, naturalnie najbardziej wtedy się "chce" do męża:D
pamietam nawet z ogólniaka panią od biologii, która stwierdziła, że do d*** metody naturalne (odkładania ciąży), bo to nie naturalne jest, żeby kobietka nie mogła, akurat wtedy, gdy jej się najbardziej chce;P

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...