STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

aha czyli test negativ he he he ;/

no czytałam właśnie:)
tylko się wytestuj rpzed, co by wiedzieć, czym toasty wznosić...

my weselić się bedziemy 6 sierpnia (czyli rocznica nasza bedzie na poprawinach) a potem u kuzyna, przy "naszym" zespole, na "naszej" sali w ostatni weekend sierpnia (nie pamiętam daty dokładnie chyba 27)

słoneczko , u mnie wyglądała ta druga krecha tak jak w 18dc na zdjęciu które wysłałaś.No nie wiem potestuje jeszcze

No super :D raz, dwa, trzy!! :D nam rocznica wypada w generalnym remoncie :P

A w ten weekend idziemy na wesele :D

tu pani tłumaczy wyniki: http://www.youtube.com/watch?v=XR9Htispnj0 przewiń do 2:50 minuty filmu :D

Agniuszka, to zaczynamy w lipcu rozumiem ;) ?? moze bedziemy kwietniowymi mamusiami :))))

słoneczko - tak przy oakzji... czy ty widzisz, jakie mam(y) odliczanie do rocznicy? 1-2-3 :D

http://images4.fotosik.pl/160/c51d596d397c6514.jpg

nie!!
test owu za pozytywny uznaje się jeśli obie kreski są równo ciemne, bądź gdy ta co Ci wyszła lekko jasna jest wręcz ciemniejsza od kontrolnej!!
jak będziesz robić codziennie test to zauważysz że ona będzie z dnia na dzień ciemniejsza :)
zaraz znajdę foto na przykładzie którego zrozumiesz o co mi chodzi i jak ma być :D
testy owu trochę inaczej się interpretuje niż testy ciążowe ;P

dzięki NULKA :* a teraz mnie strasznie korci by jednak w tym cyklu sie postarać... tyle , ze za mc urlop mamy w górach zaplanowany , a a wtedy cieżko łazić po górach.tzn. nie powinno sie . No nic tzreba sie wstrzymać.Ale teraz wiem , że pierwszym sygnałem zbliżającej sie OWL u mnie jest bół jajnika prawego heh

co do tych godzin, to nie byłabym pewno, bo widziałam notatki dziewczyn, które miały 3-4 dni pozytywnych testów OWU
nawet w ulotkach jest, ze za owulkę uważa się ostatni dzień pozytywnego testu
ale tak czy inaczej - zbliża sie:)

tak, wg mnie to chyba w przeciagu 24 albo 48 godzin :)

dziewczyny , robiłam pierwszy raz test OWU i mam pytanie , pokazała mi sie leciutka druga kreska, co oznacza lekka? że niedługo będzie OWL??

zaraz ci tu dizewczyny odpowiedzą, że dokładnie tak się czuły przed-testowo... tak - @czkowo

AgaB, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała... Ale brzuch mnie boli jak zwykle na @:(

asela... nie przyjdzie, nie przyjdzie... a na weselu nie wypijesz szampana... no może piccolo, jak dzieci ci pozwolą;P

Hej, ja mam wolny piątek i cały przyszły tydzień:))) Jedziemy na wesele w góry, a potem zostajemy tam tydzień i będziemy ziwedzać. Już nie mogę się doczekać!!! W czwartek ma przyjść @ i znając życie to pewnie przylezie punktualnie:/

Ja mam ten tydzien cały wolny... chciałam chociaz ra isc na plaze, ale niestety pogoda mi w tym nie pomaga :(

Jestem po kolposkopii, zyje , nie bolalo ;) Za 3 tygodnie badanie kontrolne prl i do boju żołnierzyki ;) No i jestem umówiona z moja dr na monitoring cyklu za miesiac... wczoraj sie strasznie naczytałam o bliźniakach, wiec podobno jednojajowe mi nie grożą, bo ida w lini żeńskiej ( u mnie w rodzinie były od strony taty) a dwujajowe.. da sie zaobserwowac na monitoringu czy jajeczko jest jedno czy dwa ;p

Póki co wystarczy mi jedno małe różowe ;)

mam, mam:)
przynjamniej ja tak twierdzę... szefowi mówiłam, ale nie wiem, czy do niego dotarło;P
teraz kombinuję jak zrobić, by w środę wcześniej wyjść...

Aga a Ty szczęściaro masz piątek wolny?? :))
ja też planuję ale czy się uda to zobaczymy... :P

Inne tematy z forum

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...