STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

No jak okres dostałas wczoraj, to po co dzisiejszy test :P ?

Ja niestety znów nie jestem - okres od wczoraj i dziś jedna gruba krecha na teście :/

sama już nie wiem co mam o tym myśleć :( do lekarza niestety najwcześniej za 3 tyg wiec będzie mnie teraz to męczyło :( dlatego pytam czy może ktoś wie coś w tym temacie...

hmm, skoro jest napisane drożne, no to chyba ok... ale ja sie nie znam... bardziej mnie by zastanawiało ze trzon jest znacznie przesuniety...

dawno tu nie zaglądałam :( jakiś dół mnie złapał :(

odebrałam wyniki hsg i wyszło: kanał szyjki macicy bez zmian, jama macicy przecietnej wielkości o gładkich zarysach ścian, trzon macicy znacznie przesunięty na stronę lewą, obydwa jajowody poskręcana, drożne

nie mam pojęcia co to znaczy.. te poskręcane jajowody mnie strasznie niepokoją :( może któraś coś wie na ten temat i może się wypowiedzieć?

ja wczoraj zrobilam pierwszy test owulacyjny i odpuszczam na jakis czas bo sie zestresowalam tylko, w nasza pierwsza ciaze zaszlismy dokladnie zaraz po odstawieniu zabezpieczenia az sie sami zdziwilismy ze jak tak szybko?!
Ale szczerze to zupelnie nie nastawialismy sie na dzidzie bo dookola nasi znajomi probowali i probuja i nic, takze zalozylismy ze oczywiscie chcemy ale musimy przyjac do wiadomosci ze moze nam to nie jest dane i trzeba bedzie zyc dalej takze wielka szczesliwa niespodzianka byly 2 kreski na tescie ciazowym a pozniej rownie wielkie rozczarowanie zwiazane z poronieniem dlatego nie ma co bidolic tylko ide meza poprzytulac:) a testow robic nie bede jakos mnie denerwuja nie wiem czemu mozew dlatego ze nie pokazuja tego co chce:)
pozdrawiam wieczorowa pora:)

dlatego ja zaczełam od badan, zeby wiedziec co i jak, podleczyc co tzreba i wtedy sie zabrac do roboty :) bez zadnych temp, testow tylko na luzie

badań nie robiłam, chciałam i przez dosłownie chwile mierzyłam temp. ale doszłam do wniosku ze dostane fioła na tym punkcie więc wyluzowałam. Co ma być to będzie. Niejeden ,tylko RAZ bez zebezpieczenia .... i prosze 9 mc później dzidzia na swiecie... Tak to jest na tym świecie.Musimy sie bardziej postarać i sie uda .

A robiłaś badania ? czy mierzyłaś temp ? czy póki co na luzie ??

za mc bę►dziemy bardziej sie starać i celować.Bo tak to bez celowania nam nie wyszło jakoś

aaa... a to inna bajka... bo myslalam, ze wy jeszcze nic nie ten, skoro mówisz, ze za miesiac zaczynacie...

nulka my przez rok czasu bez zabezpieczenia i nic... jakoś nie trafiliśmy .Dlatego teraz zobaczymy czy testy owu pomogą

Ja mam nadzieje, ze nie bede zmuszona korzystac z testów owu... jakos mi to nie pasi...
A kochac sie mozna zawsze i wszedzie, a noz sie trafi ;)

Ciekawe czy uda mi sie dzis zgwałcic meza :>

czekać i dalej działać...
żeby poczęty maluch czuł, że rodzice się kochają:)
nie tylko w celu poczęcia, ale w ogóle:):)

no teraz to mogę tylko czekać Aguś :/ chcę czy nie chcę :P hehe

skok jest? jest! - więc teraz to zakupuj te inne testy:P
żeby za 10-12 dni je zrobić! i nie kombinować...

hmmm.....to powiem Wam, że ja już zgłupiłam :/ już nie wiem wtedy kiedy i czy ja miłam tą owu...j apiernicze Słoneczko teraz to Ty mi namieszałaś :) już sama nie pamiętam jakie miałam kreski ale równo ciemnych nie miałam ... buuuuuu :/:/:/ no cóż...czas pokaże.... :|

dzięki za pomoc wszystkim :)

ok. zrobie jutro , zobaczymy co bedzie . Ahjooo

Agniuszka - nie przejmuj się ja po pierwszym cyklu testów zrozumiałam co i jak ;P i naprawdę w ten dzień co "za rogiem owulka" krecha jest zawsze gruba i ciemna że hoho!! ;P zrób jutro o tej samej porze, pamiętasz że NIE robi się z porannego moczu i że przed testem się nie pije od co najmniej 2 godzin :D

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...