STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

dziewczyny, a jak to wygląda z badaniami faceta? jakieś specjalne skierowanie trzeba mieć? i gdzie to sie robi?

hatari do inseminacji prolaktyna zawyżona (ta po obciążeniu tabletką) to źle, do in vitro liczy się tylko prolaktyna normalna, po obciążeniu nie ma znaczenia gdyż zapłodnienie następuje i tak poza kobietą; mi np. inseminacja się nie udała bo miałam mega zawyżoną prolaktynę po tabletce, ale nikt przed zabiegiem tego nie sprawdził, sama próbowałam dociec dlaczego się nie udało no i wyszła właśnie ta zawyżona prolaktyna...

dziekuje Walerko, ide w takim razie do Waszego watku zapracowanych zeb sie spytac :)

witaj! ja mysle, ze prl powinno sie robic obojetnie w jaki sposób sie starasz..naturalnie czy IUI, IVF itd

Witam wszystkie 'starające się' :) chciałam sie przywitać :) od jakiegoś czaso 'podczytuje ' na forum wątki dotyczące starań o dzidzie i chyba nie moge się nazywać 'nową' bo my staramy się już od 1,5 roku.
Leczę się u dr Śliwińskiego.Stwierdzone PCO długi czas standardowej stymulacji jajnikow przez Clo itp. We IX miałam IVI z negatywnym rezultatem. Może któraś z Was wie jakie mogą być przyczyny niepowodzenia ? Co mogłam zrobić żle?
Walerko, Ciebie postrzegam jako speca od wszystkich badań :) możesz mi powiedzieć czy prolaktynę też powinnam robić przy IVI jaki powiniem być jej poziom ?

tripgirl bierze sie albo do okresu albo odstawia sie 3 dni przed przwidywanym okresem, tyle ze tobie to nie pomoze bo tobie sie spoznia, hmm, pamietam ze byly tu dziewczyny ktore braly tak, chyba michalowa, moze zpaytaj jej w zapracowanych albo grudniowych

Ja też chce nowy cykl :) wyjeżdżamy na urlopik z mężem więc może może coś się uda w grudniu :) bo teraz to tylko stres i czekanie na okres ... aczkolwiek dziwnie sie czuje bo i jajnik boli i te plamienia ... nie wiem ;/

no ja tez juz bym chciala dostac @ zeby moc znowu zaczac sie starac moze wkoncu zaskocze:)

ja poczekam do rpzyszlego tygodnia i jak sie nic nie wydarzy to bede musiala isc do gina niech mi powie jak wziasc, chce juz dostac ten okres zeby sie nowy cykl zaczal...

tescik we wtorek robilam i tlyko jedna kreseczka wyszla:( ale jak nie dostane do nastepnego to moze sie skusze na jeszcze jeden test:) ale cos czuje ze sie jednak doczekam @

trip ja w tej kwestii nie pomoge bo nie wiem jak sie bierze ten lek

mamasandry to zatestuj

dziewczyny to tak jak ja ja tez czekam i sie doczekac nie moge:( a powinnam dostac ja tydzien temu

ja tez czekam nadal na @, nie wiem juz co mam robic, wzielabym duphaston na wywolanie ale sie na tym nie znam, gin mi go rpzepisal na uregulowanie cyklu i mialam brac od 16 dc wiec nie wiem czy teraz bym mogla i jak tak to ile dni brac...:/

Ja nadal czekam na @ ...
jakieś małe plamienie dostałam w trakcie cyklu ;/ dokladniej w środku. miałyście kiedyś?

to gdzie nowy wątek itp.? :)

no pisała ;)

Dziewczyny, a czy ~joanna833 nie napisała ze jest w ciąży???

cytuje: "Dołączam do wątku. Za tydzień będę miała ustalony termin(w poniedziałek). Trochę z zaskoczenia ta ciąża, ale bardzo się cieszę. Myślę, że gdzieś w granicach lipca będzie dzidziuś. Teraz zamierzam się wynudzić za wszystkie czasy :-) Pozdrawiam wszystkie mamy, te przyszłe i te obecne."

Gratulacje kolejnej zafasolkowanej.
Ja się melduję i zaczynam 8 cykl starań :) @ spóźniła mi się 7 dni, ale niestety przyszła... 3 dni rozpaczy i od nowa zaczynam :)
A tak przy okazji... postanowiłam się za siebie wziąć i szukam dobrego fryzjera w okolicy Zakoniczyna... zmieniam fryzurę, zapisuję się na aerobik bo zwariuję.

ja dzieki Bogu tez ;)

Inne tematy z forum

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...