STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

Założycielce wątku życzę spokojnych 40 tygodni, a pozostałym, aby szybko założyły swoje wątki!

Gratulacje:)
Ja wrocilam po 4 dniach nieobecnosci :) i czekam na @ powinnam ja miec dwa dni temu ale chyba przezslub i caly stres z nim zwiazany mi sie spozni:(

jak zwał, tak zwał - ale pytanie "dlaczego?" pozostaje ;)

...to nie zarzut hi hi :-)))

ooo, a czemu taki zarzut do mnie? :))

ja-dwisia Ty tajemnicza bestyjko :-))))

mi przez orgametril przedłużył się cykl, czekam z utęsknieniem na @, bo chcę już nowy cykl zacząć :)

udanej niedzieli :)

serdeczne gatulacje :)

Dzięki Mar-chew:) no ze śluzem nie jest u mnie źle, ale mogło być lepiej...pamiętam czasy jak płodny to był naprawdę płodny:) olejek z wiesiołka - kupić w aptece??? jak często brać - chodzi o dzienną dawkę??? wiem, że tylko do owulki

Basieniak - u mnie śluz był tragiczny, w sumie typowo płodnego śluzu nie miałam... na szczęście zauważyłam to nim zaczęłam się starać... brałam olejek z wiesiołka do połowy cyklu... po dwóch miesiącach zauważyłam znaczną poprawę... długo się nie starałam :)

moje gratulacje i obyśmy my równie szybko zaciążyły:)

no ja chyba będę musiała kolejny cykl zacząć:))) ale z Twojego szczęścia bardzo się cieszę :))))))

zastanawiam się czy nie spróbować polepszyć jakości śluzu - chyba wiesiołek powinnam brać? a może coś innego? nie jest źle ze śluzem, ale nie ma tego co jest najbardziej potrzebny chyba wystarczająco

Dziewczyny dzięki za wszystko! szybko zachodzcie w ciąże bo cos mało lipcowych mamusiek jest...

Basieniak jak tam u Ciebie?
trzymam za wszystkich kciuki!
Tripka nie daj sie tym cholernym hormonom! ;)

czy przez podwyższona prl u faceta mogą byc problemy z zajściem w ciąże? czy ma ona jakis wpływ na jakośc nasienia?

dziekuje walerko, tez mam taka nadzieje :)
no wlasnie lekarz dal mi taki rpzedzial czasowy, moja kolezanka z pracy tez je robila i to regularnie rpzy kazdym cyklu w tych dniach, wiec mysle ze to jest regula - wtedy trzeba zeby wynik byl miarodajny

jeszcze tak do dziewczyn, ktore biora Dostinex i sa z Gdyni - w aptece na Rozewskiej przy przychodni w Chyloni 2 tabletki kosztuja 75 zlotcyh i to jest chyba najnizsza cena w Gdyni :)

ten estradol fsh i lh robi sie wlasnie okolo 3-5 dc? czy tak szybko zrobione badanie moze nam mniej wiecej powiedziec czy bedzie owu okolo 18dc?

chyba nie tyle zbliza co czy wogle bedzie. ogolnie czy cykl jest normalny, co po odstawieniu tabletek moze byc lekko zachwiane. tripgirl - u ciebie jest olright, dam glowe ze zaraz bedziesz zakladac watek

gorące gratulacje !!!
ja się zbliżam do dni staraczych i się doczekać nie moge ;)

Ja też gratuluję! Szczęśliwej i zdrowej ciąży życzę ;-)

te badania pokazuja, czy zbliza sie owu

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...