STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

u mnie niestety nic nowego sie nie dzieje ale chce isc do lekarza i poprosic o badania:) bo kurcze jestem ciagle na tabletkach od sierpnia i nic:( a pamietam ze w pierwsza ciaze zaszlam zaraz jak zaczelam brac tabletki wiec chyba powtorze badania zeby dokadnie wiedziec na czym stoje

dziewczyny, jak tam po weekendzie? jakieś neewsy? ;)

Witam my po poronieniu samoistnym możemy się starać od kolejnego cyklu czyli styczniowego...teraz mamy - ja i mój mąż antybiotyk By-Mycin + dla mnie duphaston, od kolejnego cyklu zostanie ustalona dla mnie dawka dupka i zaczynamy starania...jedynie robię badania hormonów na tarczycę i mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze

no własnie sama nie wiem, lekarz powiedziała ze mam nie brać luteiny... zobaczymy co będzie

tak samo pomyslalam bo i temp spada powoli kolo okresu. moze zapytaj lekarza czy mozesz brac progesteron 3 dni po skoku, nie zaszkodzia a moze pomoc zagniezdzic sie zarodkowi

na oko wyglądają dobrze te cykle, nie wiem... taylko ten dziwny skok w fazie lutealnej...

Anioł- a propo twoich wykresów z mojej skromnej wiedzy na oko masz cykle dwufazowe więc owulka powinna być, gorzej z progesteronem. Badalaś? bo może masz niedomogę? Brałaś luteinę?

hej Dziewczynki, ja tez nie zakończę tego wątku @ przylazła 2 dni temu.. jakoś tak znów wszystko bez sensu..

ja mam co 29-31

ja zazwyczaj mam idealne 28 dni ale w tym miesiącu nie wiedzieć czemu przedłużyło mi sie o 4 dni.. już myślałam... a tu @ przyszła :(
myslałam że gorzej to zniose ale nie mam deprechy :) chyba trochę spuściłam z tonu :)

widze ze w tym samym czasie mamy @... ilu dniowe macie cykle? bo ja mam przed soba 32-34 dni czekania na koeljną i koło 2 tyg so strań

ja na pewno nie:)
mam od poniedziałku @, a ze w tym miesiącu do starań się nie przykładałam, to nawet nie było depresji...

do mnie tez wczoraj przyszła @, takze kolejne staranka przed nami i kolejny długiiiii miesiąc

sluchajcie dziewczyny ten watek jest stanowczo za dlugi ;)
moze ktoras znas to wkoncu zmieni co?:)

Ewciuś, musi się udać! ja inaczej nie myśle! każdej prędzej czy później sie uda!

Witam,
dawno nie zaglądałam... Byłam u lekarza, moje jajniki w ogóle nie pracują, nawet maleńkiego pęcherzyka nie ma, a to już 16dc. No i troszkę mam za niski progesteron. Dostałam duphaston i clostilbegyt od następnego cyklu i zobaczymy... No bo przecież w końcu MUSI SIĘ UDAĆ!!! Prawda? :) Pozdrawiam :)

7kg+ a brzuch srednio duzy. chyab jeszcze za wczesnie jakos teraz ma najbardziej rosnac. zostaly mi 3 miesiace,

moje złudzenia prysły :( przyszła ta @ ! no ale nic... trzeba się brać znowu do roboty :)

walerko jak ten czas leci... a wydaje się jakbyś całkiem niedawno założyła wątek:)
dziewczyno ponarzekaj ile możesz;) kobiecie wciąży i tak każde marudzenie jest wybaczane:)
brzuszek bardzo duży:)?? ile kg na +?;)

nie tylko na to, udalo mi sie juz narzekac na brak snu, ze mi niewygodnie, ze moje cale zycie sie zmienilo a meza nie, ze nie moge jest tego i tamtego a mam ochote, ze co bedzie z praca i pewnie jeszcze sporo innych co dla was pewnie brzmi jak bluznierstwo ale jako pozytyw to swiadczy jak szybko sie zapomina o tych staraniach i niepowodzeniach, co jest dobre.

Inne tematy z forum

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?