STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

u mnie niestety nic nowego sie nie dzieje ale chce isc do lekarza i poprosic o badania:) bo kurcze jestem ciagle na tabletkach od sierpnia i nic:( a pamietam ze w pierwsza ciaze zaszlam zaraz jak zaczelam brac tabletki wiec chyba powtorze badania zeby dokadnie wiedziec na czym stoje

dziewczyny, jak tam po weekendzie? jakieś neewsy? ;)

Witam my po poronieniu samoistnym możemy się starać od kolejnego cyklu czyli styczniowego...teraz mamy - ja i mój mąż antybiotyk By-Mycin + dla mnie duphaston, od kolejnego cyklu zostanie ustalona dla mnie dawka dupka i zaczynamy starania...jedynie robię badania hormonów na tarczycę i mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze

no własnie sama nie wiem, lekarz powiedziała ze mam nie brać luteiny... zobaczymy co będzie

tak samo pomyslalam bo i temp spada powoli kolo okresu. moze zapytaj lekarza czy mozesz brac progesteron 3 dni po skoku, nie zaszkodzia a moze pomoc zagniezdzic sie zarodkowi

na oko wyglądają dobrze te cykle, nie wiem... taylko ten dziwny skok w fazie lutealnej...

Anioł- a propo twoich wykresów z mojej skromnej wiedzy na oko masz cykle dwufazowe więc owulka powinna być, gorzej z progesteronem. Badalaś? bo może masz niedomogę? Brałaś luteinę?

hej Dziewczynki, ja tez nie zakończę tego wątku @ przylazła 2 dni temu.. jakoś tak znów wszystko bez sensu..

ja mam co 29-31

ja zazwyczaj mam idealne 28 dni ale w tym miesiącu nie wiedzieć czemu przedłużyło mi sie o 4 dni.. już myślałam... a tu @ przyszła :(
myslałam że gorzej to zniose ale nie mam deprechy :) chyba trochę spuściłam z tonu :)

widze ze w tym samym czasie mamy @... ilu dniowe macie cykle? bo ja mam przed soba 32-34 dni czekania na koeljną i koło 2 tyg so strań

ja na pewno nie:)
mam od poniedziałku @, a ze w tym miesiącu do starań się nie przykładałam, to nawet nie było depresji...

do mnie tez wczoraj przyszła @, takze kolejne staranka przed nami i kolejny długiiiii miesiąc

sluchajcie dziewczyny ten watek jest stanowczo za dlugi ;)
moze ktoras znas to wkoncu zmieni co?:)

Ewciuś, musi się udać! ja inaczej nie myśle! każdej prędzej czy później sie uda!

Witam,
dawno nie zaglądałam... Byłam u lekarza, moje jajniki w ogóle nie pracują, nawet maleńkiego pęcherzyka nie ma, a to już 16dc. No i troszkę mam za niski progesteron. Dostałam duphaston i clostilbegyt od następnego cyklu i zobaczymy... No bo przecież w końcu MUSI SIĘ UDAĆ!!! Prawda? :) Pozdrawiam :)

7kg+ a brzuch srednio duzy. chyab jeszcze za wczesnie jakos teraz ma najbardziej rosnac. zostaly mi 3 miesiace,

moje złudzenia prysły :( przyszła ta @ ! no ale nic... trzeba się brać znowu do roboty :)

walerko jak ten czas leci... a wydaje się jakbyś całkiem niedawno założyła wątek:)
dziewczyno ponarzekaj ile możesz;) kobiecie wciąży i tak każde marudzenie jest wybaczane:)
brzuszek bardzo duży:)?? ile kg na +?;)

nie tylko na to, udalo mi sie juz narzekac na brak snu, ze mi niewygodnie, ze moje cale zycie sie zmienilo a meza nie, ze nie moge jest tego i tamtego a mam ochote, ze co bedzie z praca i pewnie jeszcze sporo innych co dla was pewnie brzmi jak bluznierstwo ale jako pozytyw to swiadczy jak szybko sie zapomina o tych staraniach i niepowodzeniach, co jest dobre.

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy