STONEHEADS

Studia tatuaży Makijaż permanentny

Gdańsk, Chlebnicka 43/44

Super Z czystym sumieniem mogę polecić to studio jeśli chodzi o piercing (1) Wszystko super. Robiłam kolczyk w miejscu intymnym więc dość delikatnym (no i... Maja Gorąco polecam! (3) Do studia STONEHEADS trafiłam za namową mojej kosmetyczki,która przekuła tam... Joaśka Polecam !!! (1) Super sprawa, kolesie znają się na rzeczy !!! pełen profesjonalizm Polecam... Nookie
Zadowolona! ;D (1) Jestem bardzo zadowolona! Pełen profesjonalizm,bardzo sympatyczna... Caroline Warto jak cholera! (1) Jestem zachwycona łatwością i dokładnością wykonywania przez pracowników... Alucha SUPER STUDIO I SUPER OBSLUGA (1) ROBILEM TATUAZ I JESTEM ZADOWOLONY PLANUJE NASTEPNY USLUGI WYKONUJA BARDZO... LUKASZ Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona,przyjazny klimat,napewno wrócę.Polecam! Agnieszka darusia - opinia (1) polecam jak najbardziej...zadowolona w 100%! jeszcze tam napewno wróce darusia :) (1) Profesjonalnie, bardzo fajny klimat, fajni ludzie z wyobraźnią i... Ja:) Podziw! (1) Pełen profezjonalizm! Mój wzorajszy kolczyk prezentuje się... zagnywacz Świetnie (1) Bardzo mi się podobało, obsługa świetna, tatuaż genialny, ceny w porównaniu z... Monika