STONEHEADS

Studia tatuaży Makijaż permanentny

Gdańsk, Chlebnicka 43/44

Tatuaż- polecam! (1) Jestem zadowolona z wykonania tatuażu, wszystko tak jak trzeba. Uwagi klienta... Majka hanka mostowiak - opinia (1) robiłam w tym studio cover jestem bardzo zadowolona, profesjonalne wykonanie,... hanka mostowiak tatuaż ; ) (1) Robiłam tatuaż w grudniu, juz zapisalam sie na kolejny ; ) jestem bardzo... dziewczyna z rózą
Piercing! (1) Jestem bardzo zadowolony i zaskoczony w jaki sposób chłopak od kolczyków i... Michał Kolczykowanie na jajwyzszym poziomie (1) Sterylnosc,mila atmosfera i super profeska,polecam kazdemu,mam juz 6... Maciej Piercing - Nie polecam!! (1) Nie polecam tego studia, jedno z najdroższych(jeśli nie najdroższe) w... we~ nie polecam! (2) Po miesiącu kolczyk (tragus) odpadł, zdążyło się zagoić... jako przyczynę... mackow Sama nie wiem. (1) Robiłam tam we wrześniu indu. Czysto, schludnie, miła obsługa, świetny... LadyKolczyk Babka rewelacja!!!! (1) Byłam pierwszy raz w tym studio, żeby podrasować stary, nijaki tatuaż.... brynia Przekłucie sutka. (2) Było to moje pierwsze przekłucie i mimo obaw, że będzie to bardzo bolało, nie... Lucy Tatuaż (1) Projekt, wykonanie, higiena, atmosfera. Wszystko na wysokim poziomie. No i... Kasia tatuaże (1) chłopacy nie robią na "odwal" przyszłam z propozycją co chciałabym mieć,... młoda Rewelacja (1) Kolczyk w pępku - bez boleśnie, sterylnie. Tylko polecać Megi Zdecydowanie polecam (1) Kolczyk- industrial Szybko, bezboleśnie, miła atmosfera, zero strachu :-) Justyna Pierwszy tatuaż, ale nie ostatni :) (1) Studio polecam z dwóch względów - idealnie udało nam się dogadać co do wzoru,... oneida Natalka - opinia (1) Polecam to studio jeżeli chodzi o kolczyki :-) są naprawde profesjonalni (... Natalka Polecam (1) Profesjonalizm i miła atmosfera, serdeczna obsługa umiliła te kilka godzin... Dafne super!!!!! (1) Polecam studio,panuje tam przemiła atmosfera,klient jest na pierwszym... Monika POLECAM !!! (1) Pełen profesjonalizm i przystępna cena. Następny tatuaż juz zaplanowany,... Daria piercing (1) Wiecie może kto zajmuje się teraz piercingiem w stoneheads studio? Bo kiedyś... agaa