SUBARU IMPREZA 2013r. - opłaca się?

Czy opłaca się kupić to auto http://allegro.pl/2013-subaru-impreza-wrx-2-5-turbo-265-km-fv-23-i3856882796.html ? Nie chce na próżno jechać na drugi koniec Polski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: SUBARU IMPREZA 2013r.

Opłacałoby się ,gdyby to była prawda...ale cuda się nie zdarzają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SUBARU IMPREZA 2013r.

zastanów się na chłodno kto sprowadza ze Stanów praktycznie nową imprezę???...Dolicz transport,cło,akcyzę....Nikt za pół ceny nie oddaje tam nowego auta,więc od razu wykup Sobie Carfax za parę złotych zanim odbędziesz wycieczkę marzeń...A tak na przyszłość,jeśli chodzi o Subaru, unikaj USA i Szwajcarów bo tam tylko sery dobre a auta po strasznych dzwonach i nie daj się nabrać na słodkie bajki o świeżym serwisie czy oponach.Jak kupisz GUANiane subaru to nie zapomnisz tej chwili do końca życia,też jeżdżę tą marką i wiem jak to boli mimo,że mam polski salon,pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SUBARU IMPREZA 2013r. - opłaca się?

bezwypadkowenet
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...