SZKOŁA JAZDY KATEGORIA B1 !!!

Czy ktoś z państwa może wie, czy gdzieś w Trójmieście czy okolicach znajduje się szkoła jazdy w której są oferowane kursy na kategorię B1?

Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZKOŁA JAZDY KATEGORIA B1 !!!

Przyłączam się do pytania... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELITE w centrum Gdańska prowadzi szkolenia w zakresie B1 ; B ; B automat ( www.osk-elite.pl )

Sprawdzeni i skuteczni ! Polecam :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 40

Polecam elite !
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 41

ELITE to najlepsza z najlepszych szkoła - potwierdzam bo zdałem za 1 razem ! Mega atmosfera i klimat :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 41

Witam forumowiczów,

Robiłem kurs B1 w osk-elite i wczoraj zdałem za 1 razem :)

POLECAM !
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 41

Pol Nauka Jazdy w Gdyni robi B1 mam do nich numer telefonu 58623-16-13
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

polecam "Alde" znajduje sie na niedzwiedniku przy ul. Leśna Góra 2 to jest szkola. gwarantuje, ze prawko macie w kieszeni!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 14

O ile mi wiadomo Alda nie prowadzi kategorii B1...tylko B :)
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2

OKEY Gdańsk Chełm na Smartach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Smart ma automatyczną lub półautomatyczną skrzynię biegów = brak umiejętności jazdy normalnym autem... To tak jak z automatem - każdy umie nim jeździć - ale w drugą stronę już gorzej....hahahahha
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 30

Niestety zdawałam egzamin na Smarcie i mam ograniczenie w prawie jazdy - kod 78 czyli jazda tylko pojazdami z automatyczną skrzynia biegów :((((

Nie dość tego są bardzo drogie w porównaniu do np Daihatsu Cuore...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 30

Kurs na B1 robiłem w ELITE www.osk-elite.pl i podobnie jak wszyscy z grupy zdaliśmy na B1 za pierwszym podejściem !

Wybrałem ten ośrodek bo mają największe doświadczenie i super kadrę instruktorską - równiez z uprawnieniami egzaminatora co jak widać gwarantuje najwyższy poziom wyszkolenia.

Jak B1 to tylko ELITE !
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 41

gdzie masz taki kod?bo ja nie mam,a zdawalem na automat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

W kodzie kreskowym - też nie miałem tej świadomości a teraz mam sprawę w sądzie za prowadzenie bez uprawnień (miałem w prawku ograniczenie do prowadzenia tylko z automatyczną skrzynią biegów a jechałem manualem) zostało to potraktowane jako prowadzenie pojazdu bez uprawnień. Radzę więc od razu robić na manualnej skrzyni a z tego co wiem to głównie Daihatsu Cuore.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 37

Niestety ale potwierdzam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Alda nie ma B1 to jakaś ściema ! Sprawdzałam...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

Polecam szkołe EXPERT znajdujacą sie w Gdańsku na ul Sobieskiego w szkole, mają przyspieszony kurs i swietnych instruktorów. Szczególnie polecam Pana Wojciecha Midurę- super instruktor z wielkim doświadczeniem i obszerna wiedzą. zdałem za 1 razem.Szybko i tanio- 1050zł. Polecam jak najbardziej!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 44

Zastanawiam się, czy użytkownik numeru IP 193.26.131.* to fanatyk, czy pracownik OSK Elite :).
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 15

Fanatyk - to przesada - po prostu zadowolony Kursant :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 41

Czytajac wpisy na forum widac ze wiele osob nie wie co pisze...

Pytanie dotyczylo kategorii B1...a wiec pojazdow 3 i 4 kolowych o masie wlasnej do 550 kg mylonych przes niektorych z B.

Osobiscie szukalem szkol chcac wyslac na taki kurs corke i sugerujac sie wpisami wybarlem Elite. Poniewaz mialem troche czasu a chcialem miec pewnosc ze moje dziecko bedzie bezpiecznie i rozsadnie poruszac sie w ruchu drogowym poza tym dojezdzalismy z Redy wiec chodzilem z cora na wyklady.Przyznam ze znam troche temat motoryzacyjny znam tym bardziej jestem pod wrazeniem wiedzy i doswiadczeniem instruktorów. Widac, ze kochaja to co robia. Dzieki doswiadczeniu egzaminatorow wiedza jak przygotowac do egzaminu i podobnie jak moja corka wszystkie osoby z grupy zdaly na kat. B1 za 1 razem - z tego co slyszalem to juz taka mala tradycja.Pozdrawiam szanownych forumowiczow.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 35

ZADOWOLONY KURSANT ??????? ajak masz na imie bo raz jestes -mlody, a pozniej Olek, Tomi, Maryś, Ted, Irek, Madzia???? i jeszcze pare bym znalazl po IP a ja mysle ze nazywasz sie artur o i sam piszesz sobie wpisy :)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 19

Potwierdzam w 100 % - jeśli kategoria B1 w Gdańsku to Elite ! Co do wpisów z z podobnego ip to może być ich trochę bo u nas na osiedlu zadowolonych z usług OSK ELITE jest co najmniej kilka osób... i chyba nie ma w tym nic dziwnego skoro z jednej klasu kurs robiły co najmniej 3 osoby ? Z tego co zauważyłam to nie są pełne adresy ip i kończą się "*" odpowiadającą za co najmniej kilka cyfr...a nie każdy ma przyporządkowane indywidualne ip więc ktoś tu opluwa bezpodstawnie i niech się lepiej zastanowi zanim zrobi to ponownie. Pewnie robi to zawistna konkurencja i tyle. Swoją drogą to bardzo smutne do czego potrafi posunąć się człowiek.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 42

Jeśli B1 to tylko OSK ELITE - prawdziwi pasjonaci i profesjonaliści ! Mają znakomite wyniki i wyrobioną bardzo dobra opinię. Zresztą w 100000% zasłużoną ! Jak widać po powyższyym wpisie niektórzy nie moga tego przeżyć :)))) ahahahahahaha
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 41

193.26.131.*. tylko 2 wpisy z innej puli adresowej. Pewnie ta * to 1-3 komputery należące do właściciela osk-elite, lub jego pracowników. Paskudna reklama.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 16

Oj nie nie paskudna reklama tylko paskudna konkurencja wypisujaca bzdury !
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 41

Masz RACJE !!!!! WYSTARCZYLO POCZEKAC: http://forum.trojmiasto.pl/KURSY-PRAWA-JAZDY-DLA-16-LATKOW-KATEGORIA-B1-t99455,1,1.html WIDAC KTO POSLUGUJE SIE AUTO REKLAMA IP ELITE.....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

WYSTARCZYLO POCZEKAC: http://forum.trojmiasto.pl/KURSY-PRAWA-JAZDY-DLA-16-LATKOW-KATEGORIA-B1-t99455,1,1.html WIDAC KTO POSLUGUJE SIE AUTO REKLAMA
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pracownik!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

w gdyni robi firma Ampol LzD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jedyny samochod ktory nadaje sie na B1 i nie wchodzi sie na bezpieczenstwo tego samochodu to dayhastsu coure ... smart jest pol automatem i sa pozniej ograniczenia w prawojazdy b1 (mozna tylko automatami jezdzic). W gdyni z tego co wiem ma tylko firma www.ampollzd.pl za 2 miesiace sie zapisuje :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Szczerze polecam szkołę (Ampollzd.pl) z Gdyni. Naprawde warto robić tam prawko... Na B1 jeździ się tam Daihatsu Cuore z 95' - super autko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

ELITE www.osk-elite.pl po co ta chamska auto reklama!!!!!!!!!!! do admina proszę bardziej kontrolować forum przecież widać że jedna osoba podszywa się pod różne imiona i poleca tę firmę a inne stawia w złym świetle fuj!!!!!
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 20

Czytając wpisy asia0907n aż przykro sie robi widząc do czego moze posunac się konkurencja. To dopiero smutne i załosne. a co do elite to najskuteczniejszy i najlepszy zespół fachowców - sprawdziłem osobiście !

A teraz znowu ktoś z konkurencji napisze ,że własciciel sam sobie robi reklamę - no smiało dalej opluwajcie cięzko pracujacych fachowców...A w niedziele na czwroaka w kościele się modlić ...ehhh prawdziwi Polacy :(
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 42

Co ma kościół z kursem na B1- odczep się komuchu od kościoła Baptystów, ewangalików, katolików, Allacha, ...dnia 7-mego....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

WYSTARCZYLO POCZEKAC: http://forum.trojmiasto.pl/KURSY-PRAWA-JAZDY-DLA-16-LATKOW-KATEGORIA-B1-t99455,1,1.html WIDAC KTO POSLUGUJE SIE AUTO REKLAMA IP ELITE....193.26.131.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pol Nauka Jazdy Gdynia

Zapraszam Państwa na kurs kat.B1 Cena to 1400 zł a kurs odbywa się na smarcie.
kontakt.
tel.603301899 586231613 Zapraszam każdy kto powie że znalaz numer na forum ma 100 zł rabatu...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Pol Nauka Jazdy Gdynia

Dziekuje za jazde na smarcie ale poco jezdzic i uczyc sie na pol automacie ? w prawo jazdy wbija ze moge tylko automatem jezdzic lepiej odrazu z manualna skrzynia sie uczyc i moc jezdzic wszystkim
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pol Nauka Jazdy Gdynia

NUSIA bo taki masz loging widać nie czytasz uważnie wpisów Asia0907 bo byś wiedziała że żadna ze mnie konkurencja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Potwierdzam OSK ELITE jest the best !!! A konkurencję aż nosi... hahahhaa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Jestem z Rumi i zauwazylam ostatnio na reklamach Ronda Bis z Rumi ze wprowadzili wlasnie ta kategorie B1, i maja zajefajne autko :D
Zreszta u nich zdawalam prawo jazdy wiec szczerze ich polecam!:]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A w jakiej szkole w gdańsku jak się zdaje na b1 zdaje się na Smarcie ja właśnie chce zdawać tylko na automacie a wszędzie gdzie patrzałem mają tylko Daihatsu w manualu a nie smarty w automacie :(
Proszę o szybką odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zanim się zapiszecie sprawdzcie wyniki zdawalności w urzędzie miasta...

Wtedy bedzie jasne która szkoła jest godna polecenia...

https://www.e-umg.pl/nasze-miasto,84,9213.html
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesli B1 to elite :) Wiem bo robilem u nich 2 lata temu wlasnie B1 a miesiac temu pelne b i obydwa ogarniete za pierwszym razem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Potwierdzam Elite jest bardzo fajna szkołą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Niezmiennie jeśli B1 to tylko osk elite gdańsk - aktualnie mają pojazd w manualu bez ograniczenia do automatów. Podstawiają go na egzamin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (33 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (148 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

PLICHTA - co powiecie o tej firmie... (7 odpowiedzi)

Warto tam kupić i serwisować samochód?