SZKOŁA RODZENIA!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
WITAm

Szukam sprawdzonej szkoły rodzenia!!! Termin mam na 20 maja i chyba za pozno zaczelam szukac wiec prosze o jaknajszybsze odpowiedzi. z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZKOŁA RODZENIA!!!

popatrz tutaj
http://www.ktosiad.webd.pl/cari/viewtopic.php?t=15&highlight=szko++rodzenia

ja mam terin na lipiec więc mam jeszcze czas, ale radze ci wybrać szkołe która prowadzą położne ze szpitala w którym chcesz rodzić- bedziesz wiedziałą jak U NICH wszystko się odbywa. ja rodze wwojewódzkim więc zajecia odbęde wich szkole

Ja chodze na zaspe do szpitala i bardzo polecam.
Zajecia 3 razy w tygodniu przez okolo 2 miesiace. raz w tyg wyklad i 2 razy cwiczenia.
Po wykladach czesto spotkania z przedstawicielami kosmetykow dla dzieci i innych dzieciowych spraw.
Bardzo potrzebne wiadomosci, szkola bezplatna - trzeba miec skierowanie od lekarza (panstwowego) w ksiazeczce rumowskiej, maz placi 50 zl za calosc, ale tak naprawde potrzebny jest tylko na niektorych zajeciach.
Jestem zadowolona;)

Inne tematy z forum

problemy ze skora (5 odpowiedzi)

z 3 tyg temu zauwazylam u 1,5 rocznego synka ze na glowce gdzie ma wloski ma wysuszona skore,...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Co Za Sąsiedzi.... (109 odpowiedzi)

Mieszkam w bloku i szanuję swoich sąsiadów. Niedawno urodziłam synka. Myślałam, że coś się zmieni...