SZUKAM SZAFY

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE SZAFY DO POKOJU NAJLEPIEJ Z DRZWICZKAMI ROZSUWANYMI
TAKA TRZYDRZWIOWA
MOZE WIECIE GDZIE DOSTANE TANIO

bO JAK NIC NIE DOSTANę TO BEDZIEMY ROBIC SAMI

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM SZAFY

wiesz co pmadziu przyjedz do pruszcza tu sa trzy mega sklepy z meblami kolo siebie a w niedziele jest jeszcez gielda i npewno cos wybierzesz:)

My kupowalismy w IKEA, sa super, bo w srodku mozesz sobie ja sama zagospodarowac, nawet na stronie IKEA jest programik w ktorym projektujesz swoja szafe i on Ci oblicza ile kasy wydasz na ta szafe! Szukaj w PAX

tak ja mam meble z IKEi ale szafa za 2000 zł to przesada lekka
o Pruszczu myślałam zobaczymy
a nie wiesz jak w Pruszczu kształtuja sie ceny ?

wiesz co w pruszczu sa rozne ceny od 700-kilku tys zalezy jaka wybierzesz ale wybor jest duzy zwlaszcza w niedziele

My ostatnio składaliśmy szafę z ikea (pozdrawiam Apolę :) )

Bardzo porządnie wyglądała i nie kosztowała dużo!

Beatko a ile kosztowała?
bo ja potzrebuje spora trzydrzwiowa i najlepiej na wysywunych drzwiach bo czeka komupter schowanie do szafy

400 zł chyba... :)

KULLEN :) 399,90 pln

dzieki Beatka
ale taka odpada niestety

Magda a ALVE? Jest po 990 i typowe do zakrycia kompa... Drozsze po 1300 z dodatkowa szafka. Moim zdaniem super! A w IKEA mozesz wziasc fajne raty....

nie chce brac juz rat zadnych
a za 990 zł to zrobimy chyba sami dzieki za pomoc

a po za tym to ma byc nie tylko do biurka

PMagdaleno,my jakieś 2 lata temu kupowaliśmy szafę z drzwiami otwieranymi , z lustrem po zewnętrznej stronie drzwi, przy Grunwaldzkiej na wysokości kolejki Zaspa (tam chyba gdzieś mystic pracuje), w sklepie w części po prawej stronie (taki długi sklep) i płaciliśmy chyba 500 zł

wiesz co tez mi sie tak wydaje ze lepiej bedzie jak sama zrobisz ja na zamowienie bo wtedy bedziesz mogla sobiw wszystko dlakladnie dopasowac i zrobic wysowane biurko na kompa

no i to bedzie chyba najlepsze wyjscie
dzisiaj w pracy zorientuje sie ile kosztowałyby mnie produkty do niej

Magdo, to może i ja Ci coś podpowiem w kwestii niedrogiej szafy. Na wysokości kolejki Zaspa przy Grunwaldzkiej jest taki duży kompleks sklepów - m.in. TOP Meble i kilka innych. Kiedyś był tam też Office Depot. I właśnie mniej więcej w tym miejscu gdzie był Office jest teraz pewien sklep meblowy, w którym są poprzeceniane końcówki serii mebli. Ja rok temu kupiłam tam za 880 zł wielgaśną 5-cio drzwiową szafę z lustrami (przecenioną z ok. 2000)- i była to dość wysoka cena jak na tamten sklep, bo są też dużo tańsze. Szaf tam jest naprawdę dużo w różnych rozmiarach, są fabrycznie pakowane, także strachu nie ma, że trafisz na jakiś "odpad" z wystawy. Ja osobiście z tego zakupu jestem bardzo zadowolona. Może warto się tam przejść :)

Anucha a gdzie dokładnie jest ten sklep bo nie kojarze
moglabym zajechac tam

Madziu, jak sie jedzie z Wrzeszcza w strone Zaspy to na wysokości kolejki SKM Zaspa jest taki duży kompleks sklepów TOP SHOPPING - widać z daleka - mnóstwo sklepów meblowych. Pośrodku jest parking. Ten konkretny sklep ma wejście tak jakby na wprost ulicy, najbardziej na prawo (chyba pierwsze drzwi po prawej stronie). Wchodzi się takim korytarzykiem do końca. Na wszystkich meblach są poprzekreślane stare ceny i napisane nowe dość dużymi wołami - dlatego też ten sklep przykuł moją uwagę ;). Niestety nie pamiętam jego nazwy :( ale coś mi się kojarzy żółty szyld. Mam nadzieję, że jakoś można zrozumieć moje tłumaczenie, bo nie wiem jak inaczej Cię pokierować :)

Anucha ja mówiłam dokładnie o tym samym sklepie, co Ty:)

Najwyraźniej :D Mam nadzieję, że tego sklepu nie zlikwidowali do tej pory i że Madza trafi tam :) Oferta tego sklepu zawsze podobała mi się :)

Polecam sklepy na trasie do giełdy w Pruszczu, spory wybór i przystępne ceny

dzieki Anucha zaraz jade do pracy i zajade tam sobie

Fajnie że powiedziałaś Anucha o tym sklepie ja też tam z chęcią podjade

no i nie zdazyłam tam pojechac buuuu

cześć madziu :) i jak tam żyjesz do któej dziś w pracy ??

czesc zyje do 21 dzisiaj juz mi sie nie chce

Madziu, w takim razie jak wrócę do domu to znajdę rachunek i Ci konkretnie podam nazwę tego sklepu ;)

Kupiłam http://bedziecieplo.pl/rodzaje-szaf-robionych-na-wymiar/ bardzo dobry zakup.

a dopiero zaczęłas ja jakoś musze wytrzymać do 18 i potem do fryzjera na wielka zmianę :)

ja zamwiam sobie szafe wnekowa (1m x1,5m) z drzwiami rozsuwanymi , z jednej strony lustro - wszystko na wymiar za 1700 zl

ja poszłam sprawdzic ile by mnie kosztowały płyty czyli to najdrozsze i wyszło 280 zł + prowadnice 50 zł + kółka jeszcze nie wiem ile i tasma do oklejenia to grosze

Robimy sami szafe 400 zł sie zamkniemy i wexmiemy na raty i nie odczujemy

jutro kupujemy materiał

Anucha a mogłabyś podać te namiary na ten sklep ja z chęcią podjade może coś znajde dla siebie :)

no jesli chodzi o meble z Aldi-meble to mogłabym podyskutowac ale najlepiej przekonajcie sie same :)
centrum top - schoping na wysokosci skm zaspa tyle ze po stronie wrzeszcza budynek jest w krztalcie litery " L " Aldi znajduje sie w dłuższej częsci (szara czesc budynku )vis a vis srodkowego wejscia . Wejscie zaraz obok wejscia do salonu BRW na samym koncu pomieszczenia.Zreszta jest powieszona reklama i nietrudno bedzie trafic:) Jesli cos kupicie proponuje dobrze obejrzec paczki na magazynie czy nie nosza sladow rozpakopwania badz uszkodzeń :)

ja sie Aniu zdecydowałam jednak robic bo głebokosci 50 zm i szerokosci 1,5 metra nie dostane raczej a tylko taka nam pasuje

ja mam stamtąd szafę - fakt, że może nie jest to jakaś super-mega jakość, ale szafa (jest z okleinowanej płytyt) stoi, działa, spełnia swoją funkcję, niebrzydko wygląda - jak na takie ceny, to jest naprawdę dobrze. a jak mi się "rozkraczy" za kilka lat to nie będzie szkoda wymienić na nową

Inne tematy z forum

Dzieci w spektrum autyzmu i szkoła (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy są tu mamy uczniów szkół podstawowych (od klasy 0), którzy są w spektrum...

Leczenie zębów mlecznych... (16 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...