Sala na wesele z noclegami

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,
Poszukuję sali która będzie miala również miejsca noclegowe na ok 60 osob.
Nie musi być to scisle centrum właśnie nawet lepiej gdyby to było gdzieś w lekkim zaciszu. Mogą być do pokoje lub domki.

Dzięki za wszelkie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jaka odległość od centrum wchodzi w grę?

Jeśli ma to być Gdańsk, to w grę wchodzą hotele, a poza Gdańskiem nocleg na tyle osób powinien być w Hotelu Otomin. Chyba że rozważasz też bardziej odległe lokalizacje. Możesz wtedy sprawdzić np. Ren w Iwicznie (przepiękna okolica - o mały włos sami nie zorganizowaliśmy tam wesela!) albo O.W. Largo w Borsku (widziałam kiedyś reportaż ślubny z wesela tam i gdyby nie to, że potrzebowaliśmy większej sali, to na bank bym się zdecydowała - poszukaj "natrawie.com - reportaż ślubny: Paula & Bartek").

Właśnie nie bardzo chciałabym w hotelu... Jesli chodzi o odległość to myślę że z 20 minut od centrum Trójmiasta mogło by być.

Może byś nawet sala która ma domki kilkuosobowe

Tak blisko to nie wiem, czy istnieje coś innego niż hotele. My zorganizowaliśmy wesele w Tabunie w Otominie, wykupując tam wszystkie możliwe noclegi (nie ma ich zbyt wiele), a resztę gości zakwaterowaliśmy w samym centrum, w Hostelu Zappio, z którym udało nam się ustalić bardzo dobrą cenę za noc (tutaj również wynajęliśmy prawie cały hostel). Ślub braliśmy w kościele w samym centrum, więc goście z hostelu podeszli do kościoła pieszo, reszta zjechała taksówkami. Następnie z centrum wynajęliśmy autobus do Otomina (chyba najlepsza część naszego wesela, bo zadbaliśmy o kubeczki i nalewkę z pigwy ;)). W trakcie imprezy 3 znajomych rozwoziło gości samochodami. A jak ktoś wolał, to zamawiał taksówkę. Także tak było u nas i myślę, że sprawdziło się dość dobrze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sala + noclegi w Hotelu Cztery Brzozy Kowale polecam

https://politowiczfoto.pl/sala-weselna-w-trojmiescie-i-okolicach-warta-polecenia/
w artykule lista sal weselnych. Każda dysponuje zapleczem noclegowym.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...