witam stałe klienki zlikwidowanego salonu oriana (1) zapraszam wszystki klientki salonu które korzystały z naszych usług do... fryzjerka Anita salon Oriana zlikwidowany powstała w tym miejscu nowa pracownia fryzjerska PETRO nr kont; 660304998 (1) Pragniemy dawać zadowolenie naszym gościom. Chcemy, by było tak, jak mówi... :) NIE POLECAM! (1) do salonu Oriana wybrałam się jedynie na podcięcie końcówek. mam (właściwie... ...
Polecam panią Beatę! (1) W swoim życiu odwiedziłam już kilka salonów fryzjerskich i jak do tej pory... AZ Niesolidność, niepunktualność, brak kontaktu (1) Kilkukrotnie umawiana i przekładana (z winy zakładu) wizyta. Całkowite... Monika super (1) Nareszcie trafiłam na fryzjerkę która wie co robi :)) Pani Betaka jest Super!... AM Piękny BLOND. (1) Pierwszy fryzjer, który dokonał wielkiej sztuki - zrobił mi piękny, porządany... Monika K. Polecam serdecznie (2) Robią porządek na głowie, polecam wszystkim, a zwłaszcza paniom, które są... Kasia N. szczerze rozczarowana!!! (2) AŻ NIE CHCE SIĘ WIERZYĆ W OPINIE KTÓRE SIĘ CZYTA!!! JESTEM KLIENTKA KTÓRA... KLAUDIA Maja -100% Profesjonalistka ;) (1) Profesjonalistka pod każdym względem-rzęsy wygladają przepięknie a pazurki są... Sandra TRAGEDIA (3) Byłam kiedyś na rozjaśnianiu u pani Beaty to zrobiła mi żółć na głowie i w... obiektywna E.D - opinia (1) Szczerze mowiąc(w zasadzie pisząc),jest to najbardziej profesjonalny Salon... E.D Super salon- najlepszy w Trójmieście ! (1) Pani Beata to wspaniała i zdolna fryzjerka ! Nie musiałam jej nawet dokładnie... gaja REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Znaleść taka profesjonalistkę do przedłużania pazurków to SKARB-dziękuję Pani... Maria :) (1) Wszytsko jest super;) pania Anite szczerze polecam wszytskim:) gdyby nie to... Ola POLECAM! (1) Jestem stałą klientką tego salony ze względu na jakość usług!Moje włosy po... Coco Modemoiselle Pani Anita - Fryzjer - fachowiec wysokiej klasy (1) Uwielbiam, jak pani Anita zajmuje się moją głową - potrafi dobrać kolor,... Bogusia K. Naprawdę polecam ! (1) Zachęcona wypowiedziami innych klientów tego Salonu postanowiłam i ja... Karina to się nazywa profesjonalizm (1) Dziewczyby rewelacja.Juz jakis czas chodze do salonu Oriana, najpierw... Magda moniaaaa (1) Nic dodać nic ująć. do Beatki chodze od 2 lat to ona stworzyła i stwraza... moniaaaa