global keratin (11) Na zabieg namówiła mnie właścicielka salonu. Nie bardzo sobie wyobrażałam, że... Marianna uczesanie ślubne (3) Zostałam ślicznie uczesana do ślubu, włosy trzymały się doskonale nawet... Monika NAPRAWDĘ POLECAM! (1) Dziś trafiłam do tego salonu dzięki opinią z tej stronki,wybrałam Pana... Sabina
opinia (2) bardzo gorąco polecam fryzjerkę Martę naprawdę zna się na rzeczy byłam u niej... klijent chętnie polecam (2) Pierwszy raz trafiłam do Vivien znajdując salon w internecie. Obecnie jestem... Monika polecam :) (2) Trafiłam do Pani Żanety, która zrobiła mi bardzo ładny balejaż. Na moich... Anna Pospolita Pani fryzjerka i Pan Fryzjer największy Talent który poznałam ! (1) Korzystałam dwa razy z koloryzacji u Pani Żanety ponieważ moja koleżanka też... Aneta Pan Adrian- człowiek który uratował resztkę moich włosów. (2) Do Pana Adriana trafiłam z dredami które nosiłam prawie 4 lata, Nie dość, ze... Odratowana 77 :) ZDECYDOWANIE TAK (1) Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, że trafiłam do tego salonu w grudniu.... Monika wszystko doskonale (1) Chodzę tu od kilku miesięcy, zawsze jestem zadowolona. Już czas, aby... Joanna Mam zamiar związać się na dłużej z Vivien... (1) Po zapoznaniu się z opiniami o Vivien, postanowiłam się tam wybrać i tak... Marta chętnie polecam (1) wybrałam się do Vivien z nadzieją, że fryzjer doradzi mi, co zrobić z moimi... Kinga R. fryzjer dla wymagających (1) Od czerwca tego roku korzystam z usług fryzjerskich. Mam trudny barwnik... Kasia Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru jaki uzyskal Pan Adrian na moich wlosach!... Beata Barbara - opinia (1) Przez przypadek trafiłam do Pana Adriana . Podzielam wszystkie pochwalne... Barbara super-polecam (1) Polecam wszystkim - perfekcyjnie zostałam ostrzyżona Joanna Fryzjer Gdynia (1) Polecam świetny salon fryzjer w Gdyni. Zostałam świetnie ostrzyżona i... Mariola Gosia - opinia (1) Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera. Większość wizyt kończyła się... Gosia polecam (1) Salon faktycznie polecenia. M.S. Dla mnie rewelacja (1) Jestem zachwycona wykonaną pielęgnacją, kolorem i strzyżeniem. Polecam Panią... Beata